Begivenheder

Seneste indlæg

Foto: Lisbeth Jørgensen

Isblå himmel

“Den første hverdag med sommertid starter kold, men også med sol og kig til blå himmel over Tølløse,” skriver Lisbeth Jørgensen. Tak for billedet.

30. marts 2020
Overfør din billet til ny dato

Overfør din billet til ny dato

PS Videnscenter følger naturligvis myndighedernes retningslinjer nøje under Corona-pandemien. Derfor holder de foreløbig lukket til og med 13. april. De fleste aktiviteter i marts og april er flyttet til senere datoer.

30. marts 2020
Metea Lore Østergaard

Solnedgang ved fjordstien

Mange tak til Metea Lore Østergaard for det pragtfulde foto af en stille aftenstund ved fjordstien.

28. marts 2020
Pressefoto

Guider til det gode karantæneliv

Hverdagen byder i denne tid på store forandringer for både menneske og vovse i Holbæk. Maxi Zoo har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse sammensat nogle gode råd til, hvordan byens dyreejere bedst kan aktivere sine pelsede venner og sikre en normal form for rytme i den nye hverdag.

28. marts 2020
Foto: Lisbeth Jørgensen

God frostfri weekend

“Snefryd kalder nogle denne lille blåblomstrede plante, der skulle indikere “at smide frosten på porten”, skriver Lisbeth Jørgensen. Mange tak for billedet fra omegnen af Tølløse.

27. marts 2020
Udbringning af varer, foto: Dagrofa

Købmænd opretter vareudbringning under COVID-19

Det skal være nemmere at handle under COVID-19. Derfor har kæderne MENY, SPAR og Min Købmand oprettet et kundecenter til danskerne, hvor de hurtigt kan ringe ind, bestille deres varer og få dem leveret af deres lokale supermarked.

27. marts 2020
John Brædder, formand for Erhvervshus Sjælland og borgmester i Guldborgsund Kommune. Pressefoto.

Masser af virksomheder har brug for hjælp

Virksomhederne er hårdt ramt af Coronakrisen, men der er masser af hjælp at hente hos både kommuner og Erhvervshus Sjælland. Flere virksomheder end nogen sinde før benytter sig af det, men virksomhederne er fortsat velkomne, fortæller formand for Erhvervshus Sjælland, John Brædder.

27. marts 2020
Fællesskab udsat frem til 13. april

Fællesskab udsat frem til 13. april

Alle aktiviteter i No1, som Fællesskab Tølløse står som arrangør af, vil være udsat / aflyst indtil videre, foreløbig frem til og med 13. april 2020.

25. marts 2020
CV forekomst pr. kommune

Hvor mange smittede er der i din kommune?

Hos statens serum institut kan du se den daglige opgørelse over udviklingen i Corona tilfælde, opgjort på bl.a. køn og alder. Her er dagens kort over incidens pr. kommune.

24. marts 2020
Venteværelset er ikke det bedste sted at opholde sig i denne tid. Foto: ABW

Smittefrie konsultationer er kun få klik væk

Venteværelset er ikke det bedste sted at opholde sig i denne tid. Snart kan man blive set og hørt af sin praktiserende læge via krypterede og sikre videokonsultationer på tablet, pc eller mobiltelefon. Region Sjælland sender IT-udstyr til video ud til alle praktiserende læger i regionen. Udstyret lander hos de praktiserende læger mandag og kan forhåbentlig tages i brug i løbet af den kommende uge.

24. marts 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Indbrud i Daglig Brugsen i Ugerløse. Fire mænd med tildækkede ansigter brød bagdøren op og skaffede sig adgang til butikken. Her opbrød de skabet med cigaretter, som står i kasseområdet og stjal et endnu ikke opgjort antal cigaretpakker.

24. marts 2020
Foto: ABW

Akut værested åbner onsdag den 25/3

I denne akutte situation hvor alle væresteder for social udsatte er lukkede, har Holbæk Kommune i samarbejde med Hus Forbi åbnet et akut værested på HUSC, tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

24. marts 2020
DJ Sash!

Kæmpe Stay Home 90’s Party

De afsprittede hænder skal i dén grad plukke æbler midt på stuegulvet lørdag aften, når Vi Elsker 90’erne disker op med online livestream med nationale og internationale DJ’s.

24. marts 2020
Foto: Palle Lykke Fjordgaard

Sæt madding på krogen

“Hvis man keder sig i disse tider, så find fiskestangen frem. Her Holbæk Øst”, skriver Palle Lykke Fjordgaard. Mange tak for billedet.

23. marts 2020
Foto: Lisbeth Jørgensen

Mandagsvejr med masser af sol

“Forårsfloraen bare myldrer frem. Ellers en kold start på ugen, men masser af sol over Tølløse,” skriver Lisbeth Jørgensen. Mange tak for billedet.

23. marts 2020