Bedemand Berner
Holbæk Bedemandsforretning
59 43 83 33
berner@bedemand-berner.dk

Bedemand Berner på Facebook

De bedste rammer om den sidste afsked
Det er heldigvis sjældent, man skal stå for en bisættelse eller en begravelse. Og heldigvis findes der mennesker, der har specialiseret sig i den svære kunst at skabe de bedste rammer om afskeden med en god ven eller et nært familiemedlem.

Disse mennesker møder du hos Bedemand Berner, hvor Holbæk Bedemandsforretning er én af mange afdelinger. I 1998 åbnede Claus Berner sin første bedemandsforretning på Sjælland, og siden er flere blevet opkøbt. Med Claus Berner i spidsen dominerer kæden i det vestsjællandske, men i nyere tid er der også åbnet afdelinger på Fyn og Jylland.

Ansvarsfølelse og medfølelse
På Bedemand Berners Facebookside præsenteres de kompetente medarbejdere, som du bl.a. kan møde i Holbæk, Tølløse og Jernløse. De hyggelige lokaler danner hyppigt rammer om samtaler, hvor det sidste farvel bliver planlagt. Mange samtaler finder også sted ude i hjemmene hos de pårørende. Bedemændene kører ud til hele Holbæk og omegn.

“Hos Bedemand Berner sørger vi for at alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen, bliver planlagt og koordineret i mindste detalje”, skriver Bedemand Berner på sin hjemmeside. Det allersidste farvel kan ikke gøres om, og det kræver således medarbejdere med en helt særlig ansvarsfølelse og medfølelse.

En af mange konkrete udtryk for den altafgørende tillid og empati er, at Bedemand Berner altid har åbent. ​Som pårørende kan du kontakte forretningen 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Stort lokalkendskab
For Bedemand Berner er den lokale forankring nøglen til succes. Selv har han snart 25 års erfaring i branchen, men forstår at lytte til dem der har lokalkendskabet. Bor du lidt udenfor Holbæk kan du også finde lokal hjælp, eksempelvis hos Jernløse Begravelsesforretning, der står til rådighed med kyndig vejledning og en kærlig hånd, når alt det praktiske skal ordnes efter et dødsfald.

Begravelsesforretningen for Tølløse & Omegn – Gudrun Pedersens Eftf.​ – har tilsvarende et stort kendskab til Tølløse. Ligesom i Holbæk møder du her erfarne bedemænd, som kan skabe trygge rammer i en svær tid.

Kontakt Bedemand Berner – døgnet rundt

premiumpartner