tr1TR Dækservice A/S
Bødkervej 5
4300 Holbæk
Tlf. 59 43 13 67
info@tr-daekservice.dk

Følg TR Dækservice på Facebook 

Åbningstider
Dækværksted:
Mandag-fredag: kl. 07.30 – 18.00
Lørdag: kl. 08.00 – 12.00

Værksted:
Mandag-fredag: kl. 07.30 – 16.00
Lørdag: kl. 08.00 – 12.00

Er slidbanen væk – så skift til TR’s dæk
Din bil har brug for opmærksomhed og en ‘makeover’ engang imellem. Det er underordnet, om du kører i en nyere bil, eller om du har én, der har tjent dig trofast i mange år; den opmærksomhed, som du giver din bil, kommer mangedobbelt igen.

Når du kører i din bil – om det er på motorvejen med 130 km/t, eller du triller til supermarkedet og stiller vognen i selskab med en masse andre køretøjer – så har du helt sikkert lagt mærke til, at folk passer deres biler meget forskelligt. Og når vi på TV beundrer dem, der har flotte veteranbiler som hobby og livsstil, er vi klar over, at der er dem, der passer deres biler, og så er der andre, der har et helt exceptionelt forhold til det at vedligeholde disse pragtstykker.

tr2Start med fundamentet
Uanset hvordan du har valgt at tage dig kærligt af netop din bil, så skal den have en grundlæggende pleje. Og når vi taler om at passe på bilen og på dem, der sidder inden i den, så må vi begynde fra bunden, eller rettere fra vejen, for din dæk og afbalanceringen skal være i orden.

Mange af bilens sikkerhedsmæssige egenskaber har med hjultøjet og dækkene at gøre. Det er hernede, at kontakten til jordkloden, til vejen og til en sikker kørsel befinder sig. Dine dæk, dit styretøj og din bils bremseegenskaber hænger så meget sammen, at det ikke er overdrevet at sige, at sikkerheden for alt, hvad der befinder sig inden i din bil, er afhængig af, om du har fuldt begreb om vejgrebet.

Klarer alt på eget værksted
Om du kommer kørende til værkstedet på Bødkervej i Holbæk i en personbil med eller uden campingvogn eller trailer, i en lastbil med anhænger, i en varevogn eller med en truck på fejebladet, har du i TR Dækservice en servicepartner, der garanteret véd, hvad dæk- og vognservice drejer sig om.

Der er altid gode tilbud på kvalitetsdæk, og skulle du have brug for TR Dækservice ude på landevejen eller andetsteds, fordi det ikke er muligt for dig at trille til Holbæk, skal du blot kontakte værkstedet – så kommer de til dig.

TR Dækservice er autoriseret forhandler og serviceværksted af Z-Lift 4-hjuls udmåling af personbiler og varevogne op til seks tons. Det betyder i al sin enkelthed, at dækfirmaet kan udmåle et hvilket som helst køretøj og levere professionel dokumentation for vognens styretøj i alle detaljer. Og da TR Dækservice tillige har eget serviceværksted for lastbiler, vil du altid komme til at køre fra Bødkervej med en vogn, der er 100% i orden.

Det kan sammenfattes således, at TR Dækservice kan levere:
• Person- og varevognsdæk
• Trailer og campingvognsdæk
• Industri- og truckdæk
• Lastvognsdæk
• Landbrugsdæk
• Salg af alufælge
• Dækafretning
• Serviceeftersyn af lastbiler

Du får den gode service hos TR Dækservice.


sølvpartner