Annie D
Munkholmvej 26
4300 Holbæk
59 43 84 64

Festhår og -tøj til hele familien
Annie D på Munkholmvej 26 i Holbæk er en lidt anderledes butik, som både kan tilbyde dig klipninger og tøjudsalg. Fordi her har de samlet lækkert hår og lækkert modetøj under samme tag.

I tøjbutikken finder du et stort udvalg af festtøj til kvinder – både kort og langt, samt festtøj til de mindre børn op til 14-års alderen. Og står I overfor en fremtidig konfirmation, findes der også et udvalg af de skønneste konfirmationskjoler til den unge konfirmand.

Dansk og fransk kvalitet
Hos Annie D fører de gode danske kvalitetsbevidste tøjmærker, så du kan føle dig godt tilpas i et sæt fra butikken. Her er der nemlig både fokus på kvalitet og pasform. Med et sortiment i str. 34-56 er der stor mulighed for at finde noget, der passer til de fleste kvinder. Fordi mode er for alle. Annie D sikrer kvaliteten af tøjet, ved selv at importere størstedelen af alt det de sælger.

Samtidig med at butikken fører de smukke danske mærker, har Annie D en leverandør i Paris, der leverer fine franske tøjstykker fra modens hovedstad. Dette samarbejde resulterer i, at butikken på Munkholmvej én gang hver måned kan tilbyde dig et smukt sæt fra Paris. Et sæt der med garanti vil få din omgangskreds til at spørge ind til, hvor du dog har fundet sådan et smukt sæt?

Følg med på Facebook
Du kan følge med i, hvad der sker i butikken på dens Facebookside ”AnnieD.dk”. Her udgiver butikken nyheder om butikken og deler inspiration med kunder og følgere. Her inviteres du også til forskellige arrangementer, som Annie D enten afholder eller deltager i. Eksempelvis afholdes der jævnligt modeshows, hvor den nyeste mode bliver vist frem, så du kan få den bedste oplevelse og inspiration til dit eget look.

Med et stort udvalg af både stilfuldt hverdagstøj og festtøj er Annie D altså virkelig besøget værd. Og hvis du ikke kan finde lige det, du netop søger i butikken, kan de ofte skaffe det hjem til dig, således at du ikke skal gå tomhændet hjem.

Roser fra kunderne
“God betjening, søde ekspeditricer, service helt i top. Var dårligt nået ind af døren, før jeg blev tilbudt kaffe. Sød lille butik med mange fine festkjoler og konfirmationskjoler” – Elin

“Super kundeservice oplevede min datter og jeg, da jeg henvendte mig til Annie fordi min datters konfirmationskjole var blevet for lille” – Sanne

“Vi følte os i trygge hænder fra start til slut, da konfirmationskjolen skulle vælges. Stemningen er virkelig god, og der bliver lyttet til ønsker og idéer. Min datter bliver den smukkeste konfirmand, i en kjole fra Annie D” – Lotte

sølvpartner