Barker – El Service ApS
Gl. Høbjærgvej 85
4340 Tølløse
45 22 53 48 84
jtbarkerel@gmail.com

Følg Broholmergården på Facebook 

Fremtiden bliver mere elektrisk
Ikke bare som husejer, men også som bilejer er det i dag vigtigere end nogensinde før at have styr på sine el-installationer. Mange af os har anskaffet en el- eller hybridbil i håb om at spare på energien, og så er det rart med en ladestation i carporten eller et andet sted på matriklen. Det kan i den forbindelse være fornuftigt at få udskiftet gruppetavlen, hvor sikringerne sidder, da en gammel tavle bl.a. kan føre til, at strømmen ikke bliver fragtet optimalt hen til bilen.

Hos Barker – El Service får du kompetent hjælp til dine installationer. Firmaet er opkaldt efter sin ejer, John Tim Barker, der har 35 års erfaring med el-arbejde, bl.a. som driftsleder i en virksomhed inden for højspænding. Hos Barker – El Service er sikkerheden derfor altid i højsædet.

Sikre og holdbare el-løsninger
”Jeg dokumenterer og gennemtester alt mit arbejde, så jeg er sikker på, at alt fungerer korrekt, når opgaven afleveres. Min erfaring skaber en tryg oplevelse for dig som kunde, og jeg forklarer og vejleder, så du er sikret den bedste løsning,” forklarer John Tim Barker, der har rådgivet mange kunder om den optimale el-løsning.

Med udgangspunkt i Broholmergården i Tølløse, kører firmaet rundt i hele Holbæk, men også til andre byer i nærheden, f.eks. Ringsted og Slagelse.

Barker – El Service mestrer alt inden for el-installationer, så skal du i gang med en totalrenovering eller nybyggeri, bør du tage kontakt, for at sikre at alt det med elektricitet tænkes rigtigt ind fra starten. Mange gamle huse har HPFI-relæ, men der er sket en masse nyt siden fejlstrømafbryderen, og i dag findes der bl.a. RCD-relæ og automatsikring i stedet for de gamle sikringer.

En behagelig temperatur året rundt
Barker – El service i Tølløse installerer også varmepumper, der sikrer dig en høj og sikker varmekomfort hele året rundt. Om sommeren kan en varmepumpe sikre en behagelig temperatur via den indbyggede kølefunktion.

Varmepumpen tilpasser sig løbende udetemperaturen for at sikre så lavt et energiforbrug som muligt. Samtidig er du sikret masser af varmt vand, selv hvis udetemperaturen falder til -20ºC.

Alle varmepumper giver lyd fra sig, men hos Barker – El Service får du en af markedets mest støjsvage varmepumper, og så er den tilmed nem at betjene via et brugervenligt glasdisplay eller fjernstyring fra computer.

Salg af juletræer
Det er ikke hver dag, man møder en elektriker, der også sælger juletræer, men det har Barker – El Service gjort i 15 år. Firmaet hører nemlig hjemme på Broholmergården, der fra november er fyldt med julestemning og masser af flotte træer i ALLE størrelser.

De har også deres egen stadeplads ved Rema 1000 ved Munkholmvej i Holbæk. Her finder man træer på 170-400 cm, alle Normann gran. Der er åbent weekender fredag-søndag kl. 10-17 og ugen op til jul alle dage.

I julemåneden har Broholmergården åbent hver dag frem til juleaften, og du kan enten fælde dit eget træ eller vælge et på gårdspladsen. Her er også bundter af gran, grangrene med kogler, troldgrene og kogler – kort sagt alt der skal til for at lave en smuk juledekoration.

Og har du fået styr på dine el-installationer, kan du også få lys i juletræet!

Foto: Barker – El Service

Premiumpartner