el-teamMulti-Tech
Bødkervej 10
4300 Holbæk
Tlf. 59 44 14 00

Elektriker for private og erhverv
I Holbæk ligger en afdeling af en sjællandsk kæde, som leverer alle former for tekniske installationer til både private og erhverv.

Multi-Tech udfører alle former for el-installationer – stærkstrøm såvel som svagstrøm. Opgaverne spænder bredt fra el-installationer og industri-installationer over installation af belysningsanlæg til IT-, tele- og alarminstallationer. Firmaet løser mange opgaver for Vejdirektoratet, Holbæk kommune og de omliggende kommuner med vedligeholdelse af områdets lyssignaler m.v.

Multi-Tech har ligeledes stor ekspertise inden for skibsinstallationer og eftersyn. Firmaet udfører bl.a. opgaver for flere skibsværfter, Frømandskorpset, Marinehjemmeværnets fartøjer med flere.

multitechEn del af Multi-Tech
El Team 4300 blev i 2013 overtaget af Multi-Tech, der allerede havde afdelinger i Kalundborg og Sorø. Ejerne Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen samt Ricco Lind Hansen videreførte den gamle Holbæk-virksomhed efter samme gode principper, som de har haft succes med i Kalundborg og Sorø; nemlig at sætte kundeservice i centrum og levere et godt håndværksmæssigt arbejde.

Hver afdeling har sine specielle kompetencer og kan samtidig trække på ekspertisen i de andre afdelinger. Det solide netværk sikrer, at Multi-Tech altid kan stille med et godt hold, når der skal udføres en tværfaglig opgave.

Opgaver på hele Sjælland
Virksomheden blev stiftet i 2005 af Niels, Thomas og Esben, der kendte hinanden fra tidligere ansættelser.

Kæden varetager alle typer el-opgaver i private hjem og i virksomheder. De ansatte udgør et velfungerende team af rutinerede montører, der altid er klar til at tage en opgave – på hele Sjælland.

Kontakt Multi-Tech


sølvpartner