Gretas Guld, Sølv og Ure i Jyderup har et prægtigt sortiment af smykker og ure. Der er en god stemning i butikken, og du bliver betjent af erfarne rådgivere, som hjælper dig med at finde det, du søger. Foruden butikken i Jyderup har Gretas Guld, Sølv og Ure en webshop med et kæmpe udvalg.

Forretningen er opkaldt efter sin ejer, Greta Ingrid Moberg, der oprindeligt stod i lære hos Boesen. Dér var hun i 13 år, efterfulgt af syv år hos elhuset. Herefter gik Greta smykkevejen, først som ansat, hvor hun opbyggede den nødvendige erfaring til at gå solo.

Det bliver til snart 25 års erfaring som smykkeforhandler med et stort hold af dygtige ansatte. Ligesom der er flere generationer bag disken hos Gretas Guld, er det kunder i alle aldre, der handler her, og butikken har da også smykker og ure for enhver smag og pengepung.

Der er altid noget nyt i butikken, men den personlige service er det faste holdepunkt. Eksempelvis skriver en af kunderne:

”Vi kommer ind i butikken, en venlig dame tager imod os, vi bliver betjent, og selv om vi skal lede efter andre ting, og butikken fyldes lidt efter lidt med folk, er fokus 100% på os. Den bedste og venligste betjening jeg længe har fået.”

Et stort sortiment
Gretas Guld følger med tiden, og her finder man således altid de nyeste og mest trendy mærker, som smykkeverdenen kan byde på. Samtidig er Gretas Guld trådt ind i den digitale tidsalder med webshop og skarp profil på de sociale medier.

På butikkens hjemmeside kan du i ro og mag bladre dig igennem det store smykkeudvalg, og du finder med garanti noget, der falder i din smag. Her er det muligt at finde de helt rigtige vielsesringe, et armbåndsur til manden, eller et par smukke øreringe til hustruen. Det er let og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, hvor man kan klikke sig frem til det rigtige ved at vælge en produkttype, eller ved at klikke sig ind på et bestemt mærke. Butikken fører mærker som Mads Z. Månesten, Pernille Corydon og ByBiehl for blot at nævne et lille udpluk.

Gretas Guld fører alle de mest populære smykkemærker, men i butikken finder du en gravør, der løser utallige specialopgaver for kunder i og udenfor Jyderup. Unikke forlovelses- eller vielsesringe, graverede dåbsgaver og andre personlige værker tilvirkes her. Den tætte kontakt mellem butikken og værkstedet giver Gretas Guld en unik mulighed for at yde en uovertruffen service til de kunder, som har specifikke ønsker og egne ideer til et personligt smykke. De køber gerne gammelt guld og sølv, som eksempelvis kan genanvendes til et pragtfuldt nyt smykke. 

Tikkende mesterværker
Guldsmeden i Jyderup har også en urmager, som kan servicere alskens ure. Alle slags gamle ure fra armbåndsure, vægure og standure til komplekse ure med spilleværk og bevægelige figurer kan istandsættes. Har du et spørgsmål om dit ur, skal batteriet skiftes, skal det repareres, eller måske bare justeres, er du meget velkommen til at kontakte Gretas Guld.

Søger du et nyt ur, er du kommet til det rigtige sted. Butikken fører et væld af urmærker, bl.a. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Jaguar og Festina.

Finder du ikke det du søger online, er du altid velkommen til at besøge butikken i Jyderup – de kan sikkert hjælpe dig. 

Gretas Guld, Sølv og Ure ApS 
Skarridsøgade 35F
4450 Jyderup
59 27 27 24
gretasguld@mail.dk

Følg Gretas Guld på Facebook