Bindesbøll Begravelse 
Kalundborgvej 12
4300 Holbæk
59 43 02 07
info@bindesboll.dk

Følg Bindesbøll Begravelse på Facebook 

Din lokale bedemand i Holbæk

Når en kær ven eller et elsket familiemedlem falder bort, er det en hjælp i nøden, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle i nærområdet. Bindesbøll Begravelse er med hele seks lokale afdelinger stærkt repræsenteret i både Holbæk og Odsherred. Udover afdelingen på Kalundborgvej i Holbæk, finder du Bindesbøll Begravelse i Nykøbing Sj., Tølløse, Højby, Asnæs og Fårevejle.

Indehaver Lars Bindesbøll Jakobsen kan med stolthed fortælle, at begravelsesforretningen skriver sin historie tilbage til 1894. Som en af de første bedemandsforretninger i vores område, lægger de hos Bindesbøll stor vægt på bevarelsen af et godt omdømme ved hjælp af god service og gennemsigtige priser. Alle ansatte er uddannet som eksamineret bedemand, deltager løbende på relevante kurser, og sætter en ære i at yde dig den bedste service og faglige viden.

Som lokale bedemænd i Holbæk, møder de dig, hvor det passer dig bedst, og det gør de, hvor du føler dig tryggest. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik i hele forløbet.

Kirkelig eller borgerlig afsked

Bindesbøll Begravelse hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster mm.

Hvis I ønsker en borgerlig bisættelse, er dette naturligvis også muligt. Der er ingen lovkrav om at et begravelsesritual skal foregå fra kirken. Alle har ret til at blive begravet i indviet jord, uanset om de er medlem af Folkekirken eller ej.

Selve højtideligheden kan foregå fra eget hjem, asken kan spredes over havet eller man kan benytte Naturkirkegården i Holbæk, som er placeret i et kuperet naturområder og indeholder vilde blomster og en park med skulpturer.

Planlæg det sidste farvel

Med Bindesbøll Begravelse ved din side, kan du koncentrere dig om dig selv og din familie i den svære tid, som kommer efter et dødsfald. Bindesbøll Begravelse hjælper dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære og spørger således ind til afdødes personlighed og liv under samtalen.

”Folk fortæller ofte om deres tanker og ønsker for den sidste rejse, men når vi så spørger om de har skrevet det ned eller talt med den nærmeste familie om det, er svaret ofte nej,” siger Lars Bindesbøll Jakobsen.

Derfor anbefaler han, at man i god tid tager et møde med bedemanden om det sidste farvel. Her kan det hele blive noteret, så de pårørende ved præcis hvad de skal gøre.

”Vi lever i et samfund, hvor vi planlægger stort set alt, så at planlægge sin egen bisættelse/begravelse, giver ro til at leve livet,” tilføjer Lars.

Bindesbøll Begravelse kommer gerne hjem til dig, og du er altid velkommen til at bestille en tid i en af deres forretninger i Holbæk og Odsherred.

Hvad koster en kiste?

Hos Bindesbøll Begravelse forstår de, at valget af kiste til bisættelse eller begravelse er en dybt personlig beslutning, som skal afspejle den afdødes liv og personlighed, samt imødekomme de pårørendes ønsker og behov. Det er med stor respekt og omtanke, at de tilbyder et bredt udvalg af over 50 forskellige kistemodeller, alle produceret i Danmark med fokus på håndværk, kvalitet og bæredygtighed.

Fra det miljøvenlige valg som Saga Kisten, fremstillet af papirfibre og polstret med hør, til vores Diamant 32 serie i højglans finish og med elegante detaljer, er bedemanden i Holbæk et godt valg, der respekterer både individuelle ønsker og vores planet. De anvender vandbaseret maling og tilbyder muligheden for at fravælge kors på kistelåget, hvilket vidner om deres tilgang til at tilpasse sig unikke præferencer.

De er her for at guide og støtte dig gennem valget af den helt rigtige kiste, og deres team er altid klar til at yde personlig rådgivning og svar på eventuelle spørgsmål.

Bindesbøll Begravelse har som sin mission at sikre, at bisættelsen eller begravelsen bliver afholdt med værdighed og i overensstemmelse med dine ønsker. Gå til: Hvad koster en kiste på Bindesbøll Begravelse.

Kontakt Bindesbøll Begravelse pr. mail eller ring på døgntelefon 59430207.

premiumpartner