Smarteyes Holbæk
V/ Aida Hjorth
Ahlgade 47A
4300 Holbæk
70 23 23 03
holbaek@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Man-tor: 10-17.30
Fre: 10-18
Lør: 10-14

Hjem til Holbæk

I 2015 fik Holbæk en ny optiker, og det er én, der lægger pres på konkurrenterne – både hvad angår pris, kvalitet og service.

Den svenske kæde Smarteyes blev grundlagt i 2007 med visionen om at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Den første danske butik åbnede i Jylland i 2013, og siden da er der kommet butikker i 18 danske byer.

Vision om enkelthed

Det er Smarteyes’ vision at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Hos Smarteyes får du altid frit valg mellem alle stel i butikken. Det er uanset hvilken styrke du bruger, og om du skal have enkeltstyrke– eller flerstyrkebriller.

Normalprisen for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. og flerstyrkebriller koster 3.450 kr. Priserne er inklusive stel og tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. Flerstyrkebrillerne har dertil glidende overgang og bredt læsefelt.

SmartFreedom – en ny smart måde at købe briller på

Smarteyes arbejder hele tiden på at gøre det enkelt for dig at se godt og samtidig se godt ud. Derfor har vi udviklet SmartFreedom, hvor vi har gjort det smart for dig at have flere briller. Med SmartFreedom får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris pr. md. i 26 mdr. Du får flerstyrkebriller fra 125 kr. pr. md. og enkeltstyrkebriller fra 60 kr. pr. md. uanset din styrke.

Jo flere briller du køber, jo billigere bliver prisen per brille. I modsætning til andre lignende brilleabonnementer på markedet, beholder du dine briller, når betalingsperioden på 26 måneder ophører. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er du fuldt tilskudsberettiget. Læs mere om SmartFreedom og alle fordelene.

Høj kvalitet

Brilleglas bliver hele tiden bedre, og Smarteyes tilfører således løbende innovationer til konceptet. Du kan tilkøbe DigitalFit med sundhedstjek, som er en digital løsning til dig, der vil have det bedste inden for brilleteknologi og samtidig passe på dine øjne. Med DigitalFit slibes dine briller efter en digital udmåling, der gør, at brilleglassene slibes med en ultrahøj præcision.

Lækre looks

Stellene er designet af Smarteyes’ designere i Sverige, og der kommer nye kollektioner til hele tiden. Du har altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde dit yndlingsstel uden skulle at gå på kompromis på grund af pris. I kædens lookbook kan du finde inspiration til dit næste brillelook med alle de nyeste designs.

  


sølvpartner