Smarteyes Holbæk 
V/ Janne Gärdström
Ahlgade 47A
4300 Holbæk
70 23 23 03
holbaek@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook 

Find Smarteyes på Instagram 

Book synsprøve

Åbningstider
Man-tor: 10-17.30
Fre: 10-18
Lør: 10-14

Hjem til Holbæk
I november 2015 fik Holbæk en ny optiker, og det er én, der lægger pres på konkurrenterne – både hvad angår pris, kvalitet og service.

Den svenske kæde Smarteyes blev grundlagt i 2007 med visionen om at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Den første danske butik åbnede i Jylland i 2013, og siden da er der kommet butikker i 10 danske byer.

Det var ikke en uprøvet eller ukendt optiker, der slog døren op til den nyindrettede butik på Ahlgade. Janne Gärdström har nemlig seks års erfaring som butikschef i Louis Nielsen, og hun var glad for at komme tilbage til byen, hvor hun ovenikøbet fandt sammen med sit gamle hold.

Vision om enkelthed
Det er Smarteyes’ vision at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Hos Smarteyes får du altid frit valg mellem alle stel i butikken. Det er uanset hvilken styrke du bruger, og om du skal have enkeltstyrke– eller flerstyrkebriller.

Normalprisen for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. og flerstyrkebriller koster 3.450 kr. Priserne er inklusive stel og tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. Flerstyrkebrillerne har dertil glidende overgang og bredt læsefelt. Se prisoversigt her.

Ultrahøj præcision
Brilleglas bliver hele tiden bedre, og Smarteyes tilfører således løbende innovationer til konceptet. Du kan tilkøbe iFree, der kædens mest avancerede brilleglas. iFree slibes efter en digital udmåling, der gør, at brilleglassene slibes med en ultrahøj præcision.

Lækre looks
Stellene er designet af Smarteyes’ designere i Sverige, og der kommer nye kollektioner til hele tiden. I kædens lookbook kan du finde inspiration.


sølvpartner

Del på sociale medier