PIT-drift-400Perspektiva IT ApS
Højvang 5
4300 Holbæk
Tlf. 88 53 02 00
mail@perspektiva-it.dk

IT-løsninger, der holder i længden
Perspektiva IT er ejet af Martin Krogh Nielsen, der grundlagde firmaet helt tilbage i 1992. IT var dengang noget helt andet, end det har udviklet sig til i dag. Perspektiva IT har taget nye forretningsområder ind gennem årene, så det, der i starten var en forholdsvis simpel enkeltmandsvirksomhed, i dag er vokset til ti fastansatte medarbejdere samt et antal freelancere tilknyttet på fast basis. Siden starten har firmaets grundidé været, at Perspektiva IT tilbyder kunderne en uvildig og ærlig IT-rådgivning, der altid skal have sit udgangspunkt i kundens behov.

House in lifebuoy. Isolated on white background

IT er i Perspektiva IT’s verden at sammenligne med værktøj i en værktøjskasse, og hammeren skal bare virke, hver eneste gang der er brug for den. Det gør, at medarbejderne er bevidste om deres ansvar, og ikke helmer før end systemerne virker til kundens fulde tilfredshed. Derfor bliver alle firmaets konsulenter løbende efteruddannet og certificeret, så de hele tiden kan løse alle opgaverne tilfredsstillende.

Mange kunder har været med siden starten, og samarbejdet er med en del kunder gennem årene blevet bredere og dybere i takt med Perspektiva IT’s interne udvikling og samfundets forandring, der har givet mange virksomheder nye teknologiske muligheder samt udfordringer. Man er med tiden blevet endnu bedre til det, som man før var god til: At sikre kunderne IT-løsninger, der holder i længden, og som kan udvikles, efterhånden som behovene opstår i kundens forretning.

Driftsaftale giver tryghed
Perspektiva IT har udviklet en løsning, der er svaret for mange små og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til deres egen interne IT-afdeling. Du kan med en Perspektiva SAFE driftsaftale få en skræddersyet løsning, hvor der er en fornuftig sammenhæng mellem pris og ydelse. Tegner du en driftsaftale, fungerer Perspektiva IT i praksis som hvis du havde din egen interne IT-afdeling. Det er slut med at bruge kostbar tid på noget, der er ikke er virksomhedens kernekompetencer. Den tid kan i stedet bruges til den almindelige drift, opsøgende salg eller noget helt tredje, der giver mening i din virksomheds dagligdag.

PIT-telefonMed en Perspektiva SAFE driftsaftale, sørger Martin Krogh Nielsen og hans team af motiverede og professionelle medarbejdere for, at alle dine systemer fungerer optimalt. Man tager det fulde driftsansvar, der er 24/7 overvågning, løbende vedligehold og stor datasikkerhed.

Ustabile netværk og servere der performer dårligt er fortid, i stedet får kunden en effektiv og sikker daglig it-drift. Perspektiva IT har stor erfaring inden for området, så deres løsninger består af gennemprøvede procedurer med blandt andet fjernadministration, der medvirker til, at omkostningerne forbundet med en serviceaftale kan holdes på et særdeles konkurrencedygtigt niveau.

Perspektiva IT fortæller gerne om hvilke løsninger de har leveret, og nye kunder er altid velkommen til at ringe på telefon 8853 0200.


sølvpartner