Louis Nielsen Holbæk
V/Bo A. Nielsen og Annette Bengtsson
Ahlgade 23
4300 Holbæk
96 35 52 10

Følg Louis Nielsen Holbæk på Facebook

Bestil en synsprøve

 

Hjælper dig til at se klart
Louis Nielsens fornemste opgave er at hjælpe dig til at se klart og tydeligt! Det er vigtigt at du får en hverdag, hvor du føler dig fri og ser godt, både når du er ude, inde, på arbejde, hjemme, i bilen eller på cyklen. Høj kvalitet på stel, glas og linser giver maksimal komfort, og hos optikeren på Ahlgade får du gode råd og professionel vejledning i forhold til brugen af den løsning du vælger. Det skal være nemt, komfortabelt og i et rimeligt prisleje, hvor alle kan være med.

Stort og varieret udvalg
Louis Nielsen i Holbæk har et bredt udvalg af designerbriller, briller og solbriller fra en lang række populære brands som: Marc Jacobs, Tiger of Sweden, Hugo Boss, Bruuns Bazaar, Day, Aurora, Balmain, ComFit, Diesel, Converse, G-Star Raw, Tommy Hilfiger, Red og Dead, Superdry og endnu flere.

Kontaktlinser kan købes i løssalg eller som abonnement. Butikken har et stort sortiment af kontaktlinser med forskellige egenskaber. De kan fås både som månedslinser, endagslinser eller flerstyrkelinser mm. Udvalget tæller bl.a. linser fra Dailies, Acuvue og Easyvision.

Grundige synstest og sundhedstjek
Du kan booke en synstest i butikken via www.louisnielsen.dk eller kigge ind i på hjørnet ved Blindestræde overfor Apoteket – lokaler som Louis Nielsen indtog i maj 2018, da det tidligere domicil bliv for trangt.

Med KompletSyn får du en synstest med sundhedstjek, hvor ikke kun synet, men også dine øjnes sundhed bliver tjekket. Dermed kan f.eks. tegn på sygdomme opdages i god tid og du kan få en vurdering fra Louis Nielsens netværk af højt specialiserede øjenlæger. Hvis det bliver nødvendigt, udarbejder de en præcis henvisning i sundhedssystemet, så du får den rette behandling. Louis Nielsen prioriterer et højt serviceniveau med dine øjne og dit syn i fokus, og målet er at du bevarer et godt syn igennem hele livet.

Kontakt Louis Nielsen
butikkens Facebookside får du nyheder, gode historier og råd fra Louis Nielsen. Du kan også skrive til og få svar på dine spørgsmål fra butikkens medarbejdere.

sølvpartner