Sjællands Teater Fair Play 
Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk
Tlf. 59 59 59 88

Følg Sjællands Teater på Facebook 

Sjællands Teater Fair Play er for dig, der arbejder med børn og unge.

Vi sætter Sjællands Teaters forestillinger for børn og unge i en pædagogisk og læringsmæssig ramme, så du kan udvide teateroplevelsen for det unge publikum, og gøre den til en del af deres kulturelle-, sociale- og faglige udvikling.

Vi turnerer i hele landet og spiller både på skoler, i institutioner, i kulturhuse samt på andre teatre m.m.

Sjællands Teater skaber og præsenterer teater til hele livet: Musikalske familieforestillinger, spændende dramaer, sommerteater under åben himmel, samfundsdebatterende ungdomsforestillinger, børneteater i øjenhøjde, comedy, shows, foredrag og udvalgte gæstespil fra andre teatre. I teatrets egenproduktioner lægges særlig vægt på ny dansk dramatik.

Sjællands Teater har til huse i både Holbæk og Slagelse kommuner og kan kalde sig Danmarks største egnsteater med 8-10 egenproduktioner om året foruden gæstespil, undervisningsforløb, stand-up, foredrag og meget mere – i alt mere end 150 arrangementer årligt!

Sjællands Teater er en selvejende institution, der beskæftiger ca. 20 fastansatte medarbejdere, to elever og et skiftende antal freelance-medarbejdere og scenekunstnere. Det årlige budget er på ca. 16 millioner kroner.

Sjællands Teater producerer og præsenterer iscenesatte oplevelser af højeste kvalitet til alle gennem hele livet. Vi ønsker at præsentere publikum for scenekunsten og dens mangfoldige udtryksformer. Du kan møde det, du allerede kender, OG du kan blive overrasket på ny.

Dit lokale teater – på hele Sjælland!

SMÅ DØDE DYR – efter Ulf Nilssons bog, foto: Karoline Lieberkind
PING PONG – anbragt udenfor hjemmet, foto: Thomas Petri
UNDER MÆLKEVEJEN – om at være ung i dag, foto: Karoline Lieberkind

premiumpartner