Holbæk Workwear
Spånnebæk 24
4300 Holbæk
88 30 63 00
info@holw.dk

Følg Holbæk Workwear på Facebook

Arbejdstøj der holder
Holbæk Workwear leverer moderne og slidstærkt arbejdstøj til en lang række fag og erhverv i hele Nordvestsjælland. De mærker, virksomheden udvælger, er skabt til mange forskellige folk og fag, men har alle det til fælles, at  kvaliteten og holdbarheden er høj. Samtidig er der taget stor hensyn til komforten, så bevægelsesfriheden for den enkelte medarbejder er stor. For som virksomheden selv pointerer: ”Når arbejdet er hårdt, er det ekstra vigtigt, at det føles godt. Derfor er det vigtigt, at arbejdstøjet ikke bare er funktionelt, men også behageligt at have på.”

Uanset dit fag kan du blive klædt på fra top til tå hos Holbæk Workwear, der leverer alt fra sikkerhedssko til kasketter, og de kan ovenikøbet sørge for, at dit logo bliver trykt eller broderet på tøjet.

Den 3. juni 2022 åbnede Holbæk Workwear en ny stor butik i Holbæk. På 300 m2 har de samlet et stort sortiment af arbejdstøj, sikkerhedssko og meget andet, og finder du ikke lige det, du skal bruge på hylderne, kan de sagtens bestille det hjem til dig.

Eksperter i frontlinjen
Holbæk Workwear er en aktiv medspiller, som både mindre og større virksomheder, foreninger og mange andre benytter sig af, når der skal vælges profiltøj og andet med firma- eller sponsorlogo på. I mange år har folkene hos Holbæk Workwear været med i startopstillingen, når kunderne var på jagt efter arbejdstøj, og der er gennem årene skabt kundekontakter, som er konverteret til langtidsholdbare kontrakter.

Ejerne Rico Christensen og Paw Andersen er begge selvstændige håndværkere med behov for at købe arbejdstøj. De ved at af egen erfaring, at der er brug for forhandlere, hvor medarbejderne er vidende om branchen. I butikken i Holbæk møder du derfor Bo Thorup som butikschef, der får hjælp af Stine Olsen som souschef. De to kender branchen indgående og ved eksempelvis alt om de forskellige myndighedskrav, der er til arbejdstøj.

Hos Holbæk Workwear synes de ganske enkelt, at det er sjovt at finde de helt rigtige løsninger ved at leve sig ind i kundens verden. Det betyder, at der ikke alene kan leveres arbejdstøj i en lang række kvalitetsmærker – der er også tænkt design, farver og anvendelse ind i de konkrete løsningsforslag, som kunderne får præsenteret.

Vejen til knus er logo på krus
Det er ikke alene arbejdstøj med eller uden logo, som er på programmet hos Holbæk Workwear. Virksomheden i Holbæk fører et stort udvalg af gaveartikler til diverse give aways, som er et must i de fleste moderne virksomheders og foreningers PR fremstød. Har man kun en folder at dele ud, bliver man hurtigt glemt, og hos Holbæk Workwear kan du få leveret alt fra krus og flasker til håndklæder og paraplyer. Det er også her du skal kigge ind, hvis du søger en ‘for sjov-t-shirt’ til din næste event. 

Uanset om du skal bruge arbejdstøj eller reklameartikler, har Holbæk Workwear håndplukket mærker, som de kan stå inde for – både i forhold til pris, holdbarhed og design.

Kontakt Holbæk Workwear, eller kig ind i deres store butik i Holbæk, når du skal have et godt tilbud på arbejdstøj af høj kvalitet.

sølvpartner