Vi bliver særligt glade for vinduespolering tidligt om foråret, når de første skarpe solstråler brager ind gennem ruden. Vi er glade når solen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne på arbejdspladsen eller derhjemme trænger til en kærlig hånd. I løbet af sommeren, hvor fugle og insekter har muntret sig omkring huset, er der også et tvingende behov for vinduespolering, og igen til efterår og vinter, så vinduerne er klar til vinterhygge indendørs med julelys og dekorationer.

Majbom’s er din lokale vinduespudser i Tølløse. Indehaver Kim Majbom Madsen har oparbejdet erfaring som vinduespudser siden 1990erne, og stiftede i 2004 egen virksomhed med vinduespolering som speciale. 

Alle vinduer har behov for at blive rengjort mindst fire gange om året, og ofte er en månedlig vinduespolering optimal. De fleste af Majbom’s kunder har indgået faste aftaler, hvor de en gang om måneden får besøg af den erfarne vinduespudser. Når vinduer poleres ofte, når snavset ikke at sætte sig fast. Det betyder at opgaven er hurtigt løst til alles tilfredshed og konkurrencedygtige priser.

Majbom’s indgår aftaler om vinduespolering med både privatkunder, erhvervskunder og ejendomsselskaber.

En opgave for Majbom’s er ikke helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. Firmaet udfører både indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

Kontakt

Majbom’s
v/Kim Majbom Madsen         
Bakkedraget 20
4340 Tølløse                            
31580628       
km@majboms.dk

 

sølvpartner