jm2Jyderup Maskinforretning
Holbækvej 33
4450 Jyderup
Tlf: 59 27 60 53
mail@jyderup-maskinforretning.dk

Forhandler alt i maskiner og materiel
Jyderup Maskinforretning forhandler alt i maskiner og materiel til vej-, have-, park- og skovarbejde. Dette inkluderer bl.a. snerydningsmaskiner, fejemaskiner, vertikalskærere, højtryksrensere, generatorer og vandpumper. Derudover hjælper forretningen bl.a. med vedligeholdelse og reparation og yder faglig vejledning ud fra kundens behov og investeringslyst.

jm1Euromasterpartner
Centeret på Holbækvej 33 indgår i Euromasters filialnetværk på lige fod med kædens 42 øvrige afdelinger, hvilket betyder, at områdets kunder er garanteret Euromasters velkendte, høje service- og kvalitetsniveau. Aftalen med Euromaster betyder, at Jyderup Maskinforretning har en særdeles kompetent partner i ryggen, og at de kan tilbyde kunderne områdets bedste udvalg af kvalitetsdæk og -fælge.

I centeret kan indehaver Casper Gertsen og hans medarbejdere bl.a. hjælpe med dækmontering, styretøjsudmåling, afbalancering, vedligeholdelse og reparation, samt opmagasinering af dæk på centerets mørke og kølige dækhotel.

Centeret er med sin centrale beliggenhed i Jyderup let tilgængeligt for både lokale og forbipasserende på den nærliggende motorvej.

jm3Også to-hjulede i sortimentet
For få år siden blev produktprogrammet udvidet med de populære el-scootere og seniorcykler fra bl.a. Lindebjerg. El-scooteren er et yderst vigtigt redskab i brugerens hverdag og skal derfor kunne opfylde alle krav om fri bevægelighed og tryghed. Samtidig skal den være robust, nem at betjene, og sikker i transporten fra A til B. Jyderup Maskinforretning kan med god service og stor ekspertise hjælpe med at finde den helt rigtige el-scooter til dig.

Jyderup Maskinforretning forhandler et bredt udvalg af mærker og produkter, herunder
– Motorsave fra Stihl
– Buskryddere fra Honda og Stihl
– Plæneklippere fra Honda, Viking, Cub Cadet og MTD
– ATV’er fra Suzuki
– El-scootere fra C. Reinhardt og Lindebjerg
– Minitraktorer og lign. småmaskiner fra DK-TEC
– Dæk fra Michelin, Continental, Good Year, Pirelli, Trelleborg, Vredestein, Kleber og Hankook
– Fælge fra Alcar
– Batterier fra Danbrit og Varta

Tilkaldeassistance med servicevogn
Jyderup Maskinforretning yder tilkaldeassistance med deres servicevogn, så kunder eksempelvis kan få hjælp ved nedbrud på vejen eller hjemme hos dem selv.

Kontakt Jyderup Maskinforretning


sølvpartner