Teatret Fair Play er på vej ind i sin 45. sæson, og den tegner til at blive rigtig travl. Det oplyser teatret i en pressemeddelelse:

IMG_2335I løbet af sæsonen har teatret 4 af sine egne forestillinger på programmet, 4 forestillinger lavet i samarbejde med andre teatre, 7 gæstespil, 3 café-arrangementer, 1 konkurrence for ny dansk dramatik, 1 erhvervspraktik og 1 nyopsætning af en tidligere Reumert-nomineret forestilling med Holbæk Drama College på scenen.

Derudover deltager Teatret Fair Play bl.a. i den store Kina-festival og i pinsefestivalen.

Teatret Fair Plays egne 4 forestillinger er:

Miras verdener – en familieforestilling om familier. Om pigen Mira, der har fået Hans til bonusbror, men pludselig ikke skal have ham som bror alligevel – hvad gør man så?
Forestillingen kommer til at spille på forskellige skoler i Holbæk Kommune i september og oktober måned – nogle af forestillingerne bliver aftenforestillinger og der er gratis adgang for publikum – de præcise datoer og spillesteder bliver annonceret på www.fairplay.dk.
Forestillingen skal også spille på teatret ZeBU på Amager – læs mere på www.zebu.nu.

Et ord er et ord – om Henrik og Lotte, der åbner en butik med ord. For børn fra 4 år og op – og deres voksne.
Forestillingen tager på turné rundt i hele landet og spiller på Teatret Fair Play fra d. 7.-17. november 2016 på udvalgte dage – læs mere på www.fairplay.dk.

Den store julemiddag 2 – opfølgeren til Teatret Fair Plays populære juleforestilling får premiere lørdag d. 3. december 2016 og spiller til og med søndag d. 18. december. Sidste år blev billetterne revet væk, så der er god grund til at skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet til årets hyggeligste juleforestilling.

Soldaten – sæsonens store nyproduktion for unge og voksne. Soldaten handler om, hvad der får unge mænd (og kvinder) til at søge ind i militæret, og hvad de risikerer at få med sig hjem derfra – hvis de kommer hjem…
Soldaten får premiere d. 26. januar 2017 og spiller i januar og april måned på Teatret Fair Play.

De 4 samproduktioner er:

Lillys Danmarkshistorie – en samproduktion med Folketeatret, der markerer 100-året for kvinders valgret. Forestillingen turnerer i hele landet.

Liquid Love – en samproduktion med Superreal om den moderne kærlighed. Forestillingen turnerer i Odsherred i oktober og november 2016.

Hvor var du, Mor? – en teaterdokumentar lavet i samarbejde med Holbæk Teater. Forestillingen har undertitlen Tiden læger alle sår, men hjertet bærer alle ar, og handler om Sidsel, der gennem hele sin barndom og ungdom blev udsat for det ene svigt efter det andet, men alligevel kom ud på den anden side og nu selv kan stå på scenen og fortælle sin historie. Forestillingen får premiere på Teatret Fair Play d. 10. maj 2017 og skal også spille ude i lokalområderne i Holbæk Kommune.

Sherlock Holmes og Dronningens kronjuveler – en gadeteaterforestilling i samarbejde med Dansk Rakkerpak. Forestillingen får premiere i starten af juni 2017.

Jeg kan huske alting
Jeg kan huske alting

De 7 gæstespil på Teatret Fair Play er:

Jeg kan huske alting – Reumert-nomineret forestilling for de mindste. Spiller lørdag d. 24. september 2016 kl. 11.00.

Paradis – historien om en bedemand, der kan tale med de døde. Spiller lørdag d. 8. oktober 2016 kl. 13.00.

Lille Claus og Store Claus – H.C. Andersens kendte og tankevækkende historie. Spiller lørdag d. 12. november 2016 kl. 13.00.

Juhu det er regnvejr – en forestilling om dagligdagens uventede magi. Spiller lørdag d. 4. februar 2017 kl. 11.00.

Ondskaben – Jan Guillous personlige og rystende beretning om de forfærdelige mishandlinger han var udsat for som barn og ung. Forestillingen er for voksne og spiller tirsdag d. 21. februar 2017 kl. 19.30.

Om ikke at blive ædt – en moderne og meget fri fortolkning over eventyret Rødhætte. Spiller lørdag d. 11. marts 2017 kl. 13.00.

Body Parts – en gyser for hele familien, opført som danseforestilling. Spiller lørdag d. 6. maj 2017 kl. 13.00.

De 3 café-arrangementer er…

en fortsættelse af vores hyggelige Levende Ord-aftener, hvor vi igen i den kommende sæson får besøg af en række interessante forfattere med tilknytning til Teatret Fair Play.

Arrangementer afholdes om torsdagen kl. 19.00 d. 17. november 2016, d. 2. marts 2017 og d. 18. maj 2017.
Der er gratis adgang for alle!

Konkurrence for ny dansk dramatik
For tredje år i træk udskriver Teatret Fair Play en dramatiker-konkurrence, hvor vi kårer ”Årets stykke på Fair Play”. Vinderen kåres ved et offentligt arrangement lørdag d. 17. juni 2017.

Erhvervspraktik
Unik praktik for alle fra 9. klasse og op, der drømmer om at prøve kræfter med arbejdet som professionel skuespiller. Der er plads til 12 praktikanter, og der er ansøgningsfrist fredag d. 16. september 2016.
Praktikken afholdes i uge 44 – 31. oktober-4. november 2016.

Reumert-nomineret forestilling
Sæsonens forestilling med Holbæk Drama College bliver Teatret Fair Plays Reumert-nominerede forestilling Chlodnagaden nr. 33. Forestillingen spiller fra d. 1.-8. april 2017.

”Vi glæder os meget til at byde en masse børn, unge, voksne, familier, børnehaver, skoleklasser og mange flere velkommen her i huset. Jeg synes virkelig, at vi i den kommende sæson har noget på programmet for alle”, siger Teatret Fair Plays kunstneriske leder, Robert Parr.

Hold øje med Teatret Fair Plays sæsonprogram, der bliver husstandsomdelt i august måned i samarbejde med Holbæk Teater – i alt mere end 50 gode oplevelser på Holbæks 2 professionelle teatre!