Lørdag d. 21. august 2021 kl. 10.00-14.30 vil Ahlgade i Holbæk for 13. år blive omdannet til et rent sundhedsmekka med stande, konkurrencer og aktiviteter. Bag arrangementet står Region Sjælland, Holbæk Kommune og de lokale patientforeninger.

Årets tema er ‘Sundhed og natur’. Formålet med dagen er at invitere unge som ældre til en snak om sundhed, og hvordan naturen kan være med til at gavne vores sundhed og trivsel.

I teltet kan du blandt andet møde læge, studievært og foredragsholder, Peter Qvortrup Geisling, blandt andet kendt fra DR’s Lægens Bord. På Sundhedsdagen vil Peter blandt andet fortælle om, hvad forskningen siger om sammenhængen mellem naturen og sundhed, og tilhørerne får gode råd til, hvordan naturen kan hjælpe med til at holde sindet sundt.

Sundhed skal også være sjovt

I den lettere genre bydes der dagen lang på forskellige former for musik og underholdning. Og som altid bekendtgøres vinderne af den årlige tegnekonkurrence for skolebørn, i år under temaet ”Ud i naturen”. Vinderne offentliggøres kl. 10.15 af kommunalbestyrelsesmedlem Carsten Andersen, som også er medlem af Udvalget for Ældre og Sundhed i Holbæk Kommune.

Så sæt kryds i kalenderen lørdag d. 21. august og kom forbi Sundhedsdagen, hvor du vil få rig mulighed for at få inspiration til at fastholde eller forbedre din sundhed.

Et detaljeret program for dagen vil blive offentliggjort inden længe.

Læs mere her

Foto: ABW