GF Forsikring Vestsjælland
Kalundborgvej 6
4300 Holbæk
59 44 11 01
gfvestsjaelland@gfforsikring.dk

Følg GF Forsikring Vestsjælland på Facebook

Forsikring med overskudsdeling
GF Forsikring er ikke ligesom de andre forsikringsselskaber. GF er bygget op omkring en selvstændige forsikringsklubber fordelt over hele landet. En af disse klubber kaldes GF Vestsjælland, der har kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk. GF Vestsjælland blev etableret i maj 2015, da GF Nordvestsjælland og GF Sydvestsjælland fusionerede.

Ligesom de andre GF klubber i Danmark er der tale om en selvstændig juridisk enhed med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab, og du har således mulighed for at få medlemsindflydelse. Når du tegner en bilforsikring hos GF Forsikring Vestsjælland, bliver du automatisk medlem af klubben. Du betaler 100 kr. i indskud for at blive medlem, et indskud der går til at købe aktier i GF. Foruden en fordelagtig bilforsikring tilbyder GF en række andre fordele, eksempelvis transporthjælp, lånebil og rabat på udstyr til bil og hjem.

Udover medindflydelse og medlemsfordele, får du penge tilbage, når der er overskud. Forsikringsklubberne har eget bilskaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. I 2014 blev der eksempelvis tilbagebetalt 20%.

Kontakt kontoret i Holbæk.

Ikke bare bilforsikringer
GF Forsikring skriver sin historie tilbage til 1968. Dengang mødte ideen om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse stor modstand. Men stifterne brændte for sagen, og i dag er GF Forsikring et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden er nye produkter kommet til, så GF Forsikring i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer.

GF Forsikring har som mål at tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris. Klubben ønsker endvidere at yde medlemmerne den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket.

Uvildige undersøgelser slår gang på gang fast, at kundeejede selskaber som GF er i toppen, når det gælder tilfredse kunder og værdi for pengene.

Læs mere om klubsystemet og organisationen. Du er også velkommen til at bestille brochurer, som beskriver hvad den enkelte forsikring indeholder:

Hvilke områder GF Vestsjælland?
GF Forsikring Vestsjælland med kontorer i Slagelse, Holbæk og Sorø er etableret således, at selskabet dækker de kommuner, som i sin tid udgjorde Vestsjællands Amt.

Du kan blive medlem af og tegne forsikringer hos GF Vestsjælland, hvis du bor i det vestsjællandske område, fra Odden i nord til Skælskør i syd.

Se alle postnumre her.

gf vestsjælland

sølvpartner