Route 155
Tuse Forsamlingshus
Tuse Byvej 96
4300 Holbæk
27 62 53 53

Følg Route 155 på Facebook

God hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser
På Tuse Byvej i Holbæk finder du cateringfirmaet Route 155, som med sin placering i Tuse Forsamlingshus også kan lægge hyggelige selskabslokaler til din fest. Uanset om du skal fejre konfirmation, fødselsdag eller julefrokost i firmaet kan du her få serveret god hjemmelavet mad. Køkkenet sætter en ære i at lave mad med kvalitet, og maden er derfor lavet fra bunden og med gode råvarer.

Selskabslokalerne er stilrent indrettet, i lyse og fine omgivelser. 

Mad ud af huset hele året
Route 155 tilbyder mad ud af huset hele året fra januars jubilæer til nytårsaften.

Året sidste måltid skal være lækkert og helst nemt, så man kan bruge tiden sammen med venner og familie. Route 155 har en lækker nytårsmenu klar, som bare skal varmes og anrettes. Du kan selv vælge hvor mange retter I ønsker..

Så hvis du står og skal holde fest, så tøv ikke med at kontakte Route 155 for et tilbud. Sammen finder I ud af, hvad den bedste løsning er for jer, så I får den perfekte dag.

Rene og gode råvarer
På sociale medier får Route 155 gode anmeldelser fra tilfredse kunder –  vi bringer her et lille udpluk:

“Super hyggeligt, rigtig god mad. En god oplevelse. Kan bestemt anbefales.” –  Jacob

“Tusinde tak til Pia og Camilla for at gøre vores datters konfirmation til præcis den fest alle havde ønsket. Maden er et kapitel for sig, helt igennem en smagsrig oplevelse med rene og gode råvarer. Lokalerne oser af hygge og giver god stemning. Omgivelserne er hyggelige med en fin udestue og hyggeligt gårdmiljø omkranset af gamle fine træer. Tak til jer begge for den fineste fest. – Line

“Super lækker mad i topklasse. Det er den bedste stegeflæsk jeg har fået. Og betjening så søde og snakkesaglige.” – Lisbeth

Kontakt Route 155

 

sølvpartner