Der er endnu en gang kendte gæster på programmet, når Sjællands Teater byder indenfor til de to underholdnings-shows: TALKSHOWET med Audrey Castañeda og HUMØRBUTIKKEN.

HUMØRBUTIKKEN på Holbæk Teater – gæst: Kim Hammelsvang

Torsdag d. 30. marts kl. 13.00

HUMØRBUTIKKEN er et hyggeligt talkshow, der byder på underholdning med en gæst, kendt fra tv, film eller teater. Dagens gæst fortæller om sjove og særlige øjeblikke, der har formet livet og karrieren – og undervejs optrædes med muntre indslag af forskellig karakter.

Eftermiddagen byder også på fællessang og kaffe og kage, som er med i billetprisen.

Humørbutikken i Holbæk bestyres af Brian Kristensen.

Dagens gæst torsdag d. 30. marts kl. 13.00 er Kim Hammelsvang.

Kim Hammelsvang har medvirket i et utal af musicals på Det ny teater, helt aktuelt Miss Saigon. Han synger fantastisk og er en meget dramatisk skuespiller, og han befinder sig også godt i komikken. Han har således været med i Kerteminderevyen seks gange, hvor hans skæve og krøllede humor har fået frit løb. På tv har Kim Hammelsvang bl.a. spillet med i ”Forbrydelsen” på DR. Publikum kan glæde sig til at opleve Kim Hammelsvang fortælle om sit liv og karriere og give et par numre.

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater – gæster: Micki Cheng, Cecilie Hother og Ane Høgsberg

Fredag d. 31. marts kl. 20.00

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen. TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum, der kan glæde sig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m.

Med i billetten er et glas bobler.

Dagens gæster fredag d. 31. marts kl. 20.00 er Micki Cheng, Cecilie Hother og Ane Høgsberg.  Audrey præsenterer gæsterne med disse ord:

MICKI CHENG er kogebogsforfatter, kommende håndboldspiller, tv-vært og dansemus. Kært barn har mange navne. Og lad os bare få svesken på disken:

Micki er jo én man bare har lyst til at gnide sig lidt op af, i håb om at hans skønne personlighed smitter lidt af. Sikken en skøn livsbombe, han er. Forestil dig ham som sidemand til en kedelig fødselsdag. Jeg glæder mig til en aften med ham i sofaen.

CECILIE HOTHER er mor, vært, influencer og entreprenør. Tjek-tjek, skeløjet og hvirvelvind. Hvordan gør hun det? Jeg har kendt Cecilie i en del år, og hver gang jeg ser hende, imponerer hun mig med sin livsenergi. Jeg glæder mig til at kradse hende lidt i lakken, og finde ud af hvordan hun gør… Og om der er nogen fif hun kan give videre til os andre, som vi kan bruge, når vi dårligt orker at trille ud af sengen. Nå ja… og så er hun en grinebider og en festabe, hvilket passer perfekt med de andre gæster.

ANE HØGSBERG er en skøn blanding af mor, træt kæreste og kvinde. Jeg har fulgt Anes komiker-karriere fra den spæde start og er vildt imponeret over, hvad hun har nået… og hvor hun er i dag. Jeg trillede rundt af grin til hendes sidste oneman-show. Hvor er hun bare skøn. Præcis som alle os andre. Jeg siger bare, du kan godt glæde dig til en røv-sjov aften!

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk. 

CECILIE HOTHER er mor, vært, influencer og entreprenør. Mød hende på Sjællands Teater i Holbæk. Pressefoto