Alle jem & fix’ 121 butikker deltager hvert år i konkurrencen om at blive årets sæsonmester, og vinderen i 2019 blev en gammel kending på vinderpodiet. Nemlig butikken i Holbæk som også vandt både i 2018 og 2016.

Pressefoto

Holbæk er noget for sig
Når man kåres som sæsonmester for tredje gang på blot fire år, så er man da noget for sig og har i hvert fald fat i den lange ende. Den 54-årige butikschef Kim Drewsen, som har været i jem & fix i 15 år først som butikschef i Nykøbing Sj. i 3 år og de seneste 12 år som butikschef i Holbæk, hæver her pokalen for 3. gang på teamets vegne. Men selvom det nu er tredje gang, så er lige præcis denne øvelse ikke noget, han bliver træt i armene af.

– I de sidste fire år har vi vundet tre gange, og jeg er svært tilfreds med, at vi igen kan løfte pokalen højt over hovedet. Det er intet mindre end fantastisk og bunder i en kæmpe holdindsats, og udover æren og trofæet er vi også de glade vindere af et weekendophold i Købehavn på Grand Hotel med forskellig underholdning undervejs. Så jeg glæder mig meget til en hyggelig, underholdende og afslappende weekend sammen med resten af team Holbæk, fortæller en glad Kim Drewsen og fortsætter:

– Vi tager allerede afsted fredag, så der kommer helt ekstraordinært et par kolleger fra butikken i Nykøbing Sj. og passer butikken fredag eftermiddag og aften. Lørdag og søndag skiftes landets regionschefer til at tage vagten sammen med HR- og driftschef Peter Nyboe, så jeg er sikker på, at butikken er i trygge og kyndige hænder, imens vi holder fri i København.

Peter og Jacob i den røde trøje
Den røde trøje er klar til brug til HR- og driftschef Peter Nyboe, der i weekenden drager til Holbæk for at trimme hylder og betjene kunder i butikken. For selvom han har sit daglige virke med udgangspunkt i jem & fix’ hovedkontor i Vejle, så er han slet ikke ubekendt med butiksdriften i praksis:

Pressefoto

– Jeg har selv været butikschef i flere af vores butikker og kommer også rundt i alle vores butikker flere gange om året. Så jeg kender til arbejdsgangene og ved også, hvor sjovt det er, når det hele spiller, og kunderne er glade. Så jeg giver gerne et nap med, så Kim og resten af det dygtige hold i Holbæk kan få sig en velfortjent friweekend sammen i København.

Overtagelse af butiksdriften for at fejre årets sæsonmestre er en flerårig tradition, og regionschef Jacob Dragby har også skrevet sig på weekendvagten i Holbæk.

– Med tre sejre til Holbæk i 2016, 2018 og 2019, så er jeg ved at kende butikken i Holbæk ekstra godt, og jeg glæder mig til at få den daglige butiksdrift helt ind under huden igen og hilse på de lokale kunder. Det plejer at være ganske lærerigt og en weekend med masser af god energi, og så er det bare en fantastisk måde at hjælpe og hylde vores sæsonmestre på, fortæller Jacob Dragby med et smil.

Og med sådan en weekendordning så må man formode, at det er en flok veludhvilede, glade og positive medarbejdere, der mandag vender tilbage med fornyede kræfter oven på en afslappende weekend i København. Det er i hvert fald godt gået af Holbæk, og mon ikke de er klar til at kæmpe for endnu et sæsonmesterskab med den flotte rekord i baggagen.