Solbriller er fantastiske til at udtrykke din personlige stil. Trendene for forår og sommer 2022 byder på noget for enhver smag – uanset om du vil skille dig ud med solbriller som en stærk stilmarkør eller foretrækker et mere klassisk og diskret look.

Når solens stråler varmer, er det vigtigt, at du beskytter dine øjne med solbriller i høj kvalitet. Samtidig er solbriller en oplagt accessory, der med det rette design forstærker din unikke stil i solen.

Solbrilletrends for forår og sommer 2022

Sæsonens trend er alsidige og rummelige. På den ene side ser vi markante solbriller i dristige former, farver og mønstre, som ikke vil gå ubemærket hen. På den anden side er ikoniske solbriller i retroformer og mindre stel som ’den lille runde’ hottere end nogensinde.

– Vi ser en bred vifte af forskellige stiludtryk både for dem, der ønsker markante oversize solbriller i eksperimenterende former, men også for dem som foretrækker de mere klassiske styles. Trendene inkluderer ekstreme oversize såvel som mindre modeller, transparent acetat såvel som tynde metalstel, særegne detaljer og mønstre og enkle, rene former og farver, lyder det fra Pernilla Algede, kreativ direktør hos Smarteyes.

Sæt kulør på tilværelsen med farvede glas

En tendens denne sæson er farverige solbrilleglas, som giver dig et mere dristigt og unikt udtryk.

– Farvede glas er in, og du kan stort set ikke gøre noget forkert, når du mixer og matcher forskellige farver, mønstre og glas. Solbriller med transparent acetat får en helt ny dimension, når du tilføjer et farvet glas. Prøv eksempelvis gradueringsfarver i grøn, abrikos og brun, lyder det fra Pernilla Algede, der understreger, at det også er cool at tilføje et letfarvet glas i almindelige briller og på denne måde skille sig ud og understrege sin stil.

Fremvis din unikke stilpersonlighed med solbriller i de nyeste modeller

Overordnet for denne sæsons trend er et fokus på originalitet. Dine solbriller skal matche din unikke stilpersonlighed, og ofte har vi brug for flere briller og solbriller til at fremvise forskellige sider af os selv. Optikerkæden Smarteyes har, i samarbejde med Efva Attling og Oscar Jacobson, netop lanceret to solbrillekollektioner der er spækket med sæsonens største trends: Edgy former, særegne detaljer og ikoniske former. Ønsker du en miljøvenlig solbrille, skal du gå på opdagelse i Elements kollektion.

Design din egen solbrille i Smarteyes SUNLAB

Smarteyes har udviklet et koncept, hvor du kan designe din egen solbrille ved selv at vælge det stel, den glastype og den glasfarve, som du allerbedst kunne tænke dig. Hele butikken er din legeplads, og alle stel kan blive til solbriller. Lige nu og frem til den 12. juni får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes. Se tilbud her:

Få rabat på briller med deres bedste tilbud | Smarteyes

 

Pressefoto