12670221_1508612946109709_2463391945829307378_nFrivillige projektkoordinatorer søges til HavneKulturFestivalen Skvulp.

Har du en projektkoordinator i maven? Og har du lyst til at få en fed oplevelse og større erfaring inden for kultur- og projektledelse?

Den 13, 14 og 15 maj 2016, afholdes SKVULP – Holbæk HavneKulturFestival.

En stor kulturfestival, der tager sit afsæt i havnens maritime miljø. På kajen, mellem land og vand, byder festivalen på musik, mad, kunst og viden med udgangspunkt i hvem SKVULP er.

SKVULP søger engagerede frivillige der ønsker at tage et medansvar på festivallens indhold på de 6 programsøjler som er:

Mad & Drikke
Familie, leg og læring
Musik
Kunst & scene
Historie & Fortælling
Sport & Wellness

De 6 programsøjler kombineres tværfagligt og dækker flere geografiske områder på festivalen. Du får, som medansvarlig for en programsøjle, mulighed for at koordinere, have det store overblik og være kontaktperson for de forskellige events indenfor søjlens indhold. Du bliver en del af et team som sørger for at alt spiller under hele festivalen. Det bliver en fagligt spændende, sjov og lærerig rolle.

Om dig

Du brænder for at arbejde med et projekt i et procesorienteret miljø, hvor samarbejde og individuelt ansvar har en stor betydning. Det er derfor også vigtigt, at du er pligtopfyldende samt interesserer dig for kulturelleprojekter og oplevelser.

SKVULP giver

En spændende og kompetencegivende oplevelse, som du kan skrive på CV’et
Konkrete metoder inden for projektledelse
Udvidelse af dit netværk.
Du kommer til at arbejde sammen med professionelle producenter, projektledere, scenekunstnere, musikere, kokke, teknikere og en masse andre aktører inden for erhverv- og foreningsliv.

Det er et sjovt, spændende og interessant projekt med masser af grin, spas og med skønne ligesindede mennesker involveret.

Praktisk information
SKVULP har brug for dig så hurtigt som muligt.
Som frivillig kan du starte op løbende, men kom så snart som muligt.

Kontakt SKVULP og få en uforpligtende samtale, hvis det har din interesse.

Festivalen afholdes i d. 13.-14.- 16. maj, 2016

Holbæk ligger ca. 42 min. fra Københavns Hovedbanegård, på togruten mellem Østerport og Kalundborg

Mødested og tid

SKVULP hører til på Holbæk Teater. Der er fleksibilitet i mødegange, og der arbejdes meget via en lukket online platform. Antal mødegange i Holbæk mv. aftales individuelt.

Som frivillig projektkoordinator får du transporten godtgjort , du modtager et bevis og en anbefaling efter afslutning af festivalen, og du får gratis mad og drikke på festivaldagene.

Find præsentationen om Skvulp her: http://bit.ly/skvulpinfo og se også mere på hjemmesiden –www.skvulpfestival.dk.

Har det sat en spire i din projektkoordinatormave, så ring eller skriv til os hurtigst muligt og hør nærmere.