Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 12-20. juli 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Narkopåvirket bilist

Kl. 0932 anholdt politiet en 29-årig mand fra Grevinge, der blev standset på Akacievej i Holbæk. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Brand i bil – Jyderup

Kl. 1744 blev anmeldt om brand i en bil på Solvænget. Bilen var parkeret på stedet ca. kl. 1630. Brandårsag ukendt.

Spirituskørsel – Mørkøv

Kl. 2231 blev en 42-årig mand fra Nysted anholdt på Skovvejen, hvor han kørte i bil. Han var påvirket af spiritus og i øvrigt frakendt førerretten ved en tidligere lejlighed. Den 42-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Tyveri af fælge 

Kl. 0122 fik en hundepatrulje øje på en svensk indregistreret varebil, der kørte på Mundholmvej i Holbæk. Bilen blev standset på Blomsterhaven, hvor politiet traf fire rumænere, der var i bilen. Derudover var der 4 stk. 19″ aluminiumsfælge mrk. BMW, der tydeligvis var lagt i bilen for nylig.

De fire personer i bilen forsøgte at forklare, at de var købt af en ukendt mand i København, men de havde ingen kvitteringer eller andet. Politiet sikrede de fires generalia og politiet tog fælgene med henblik på at finde ud af, hvor de er stjålet fra.

Politiet hører meget gerne fra personer, der har fået stjålet nævnte fælge og dæk. Det må antages, at gerningsstedet er i Holbæk et eller andet sted. Ring til os på 114.

Papegøje savnes

Kl. 2155 fik politiet en anmeldelse om, at Anton er væk. Anton er en stor gul og blå papegøje med lang hale. Den kaldes Anton og er meget tam. Papegøjen kan sige “Anton”, “nej” og “godnat”, og så er den ikke meget for at flyve. Anton forsvandt fra sin adresse på Tåstruphøj omkring kl. 1100 torsdag, og da den ikke var kommet tilbage blev det anmeldt til politiet. Ser man Anton, så ring på 114.

Tricktyveri – Jyderup

Kl. 1300 var en 73-årig kvinde fra Jyderup ude at handle, og da hun kom ud fra Netto og skulle til at bakke væk fra parkeringspladsen, holdt der en mørk bil og afspærrede hende vejen. Hun stod ud af bilen, og en passager i den mørke bil spurgte på engelsk om vejen til Aalborg. Kvinden blev mistænkelig, idet hun samtidig så en mand gå fra hendes bil og hen mod den mørke bil, hvor han undervejs sagde “wrong car”, hvorefter den mørke bil kørte fra stedet. Kvinden konstaterede efterfølgende, at hendes dankort var stjålet fra hendes taske, der stod i bilen.

Dankortet straks spærret.

Der var en lignende sag fra Roskilde tirsdag, hvor nogle udlændinge heller ikke kunne finde vej til Aalborg….

Politiet efterforsker nu begge sager, og skal igen opfordre til, at man er meget mistænkelig, hvis nogen lige pludselig spørger om vej eller på anden måde kontakter andre.

Hold øje med tasker m.v. for at undgå tyveri og sørg for at skærme pinkode, når dankort eller andet kreditkort bruges i forretninger.

Uro 

Kl. 2114 var politiet på Markedspladsen, hvor der tilsyneladende havde været nogle personer oppe at toppes. Politiet fandt ikke helt ud af, hvad der var foregået, men roen genoprettet.

Opfølgning på brand i Søbadet Venedig 

Politiet foretog undersøgelser på stedet i går. Det var meget vanskeligt at foretage en grundig undersøgelse grundet kraftige brandskader og risikoen for sammenstyrtning. Branden er opstået i den østlige del af søbadet, men politiet kan ikke sige, om der er tale om en brand opstået som følge af elektriske installationer eller om branden er påsat.

Vi er fortsat meget interesserede i at høre fra vidner eller andre, der kan bidrage med oplysninger til sagen. Ring på 114.

Hærværk 

Kl. 0831 blev anmeldt om hærværk mod en Peugeot 107 personbil, der var lagt ned på venstre side. bilen blev fredag 080716 kl. 1200 parkeret på pendler parkeringspladsen på Dampmøllevej. Hærværket opdaget tirsdag 120716 kl. 0831.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget til det noget specielle hærværk. Ring på 114.

Færdselsuheld – Svinninge

Kl. 2008 skete et færdselsuheld på Chr. Hansensvej/Rs. Hansensvej, hvor en 18-årig mand, der ikke havde kørekort, skulle svinge til venstre i krydset, hvorunder han påkørte en parkeret bil. Bilen den 18-årige kørte i væltede rundt på taget.Den 18-årige slap uskadt fra uheldet.

Den 18-årige blev sigtet for at have ført bil uden kørekort, og bilens ejer blev sigtet for at have overladt føringen til en uden kørekort.

Færdselsuheld 

Kl. 1535 kørte en bil ind i en parkeret bil på Kalundborgvej. Politiet checkede føreren af bilen, og det blev konstateret, at han var påvirket, formentlig af narkotika. Derfor blev der udtaget blodprøve af den 33-årige mand fra Holbæk, der førte bilen.

Brand 

Kl. 2328 blev anmeldt om brand i Søbadet Venedig, Kalundborgvej, hvor der var ild i selve badeanstalten 120 meter ude i Holbæk Fjord. Branden blev opdaget fra havnen i Holbæk, hvor vidner så brandskæret. Der skete store skader på bygningerne, der alle er af træ. Brandårsagen kendes ikke.

Politiets teknikere vil undersøge stedet i dag.

Politiet vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har bemærket noget ved stedet umiddelbart før branden blev anmeldt. Ring til os på 114.

Indbrud i perioden
Teknikvej, Gislinge
Holbækvej, Undløse, Holbæk
Havnevej, Holbæk
Udbyvej, Holbæk
Kasernevej, Holbæk
Jernbanevej, Jyderup
Skovbrynet, Jyderup
Nykøbingvej, Mørkøv
Løvenborgvej, Regstrup (2)
Østergade, Tølløse