Kan du skabe rammerne for et ungemiljø på Absalonskolen?

De søger en pædagogisk leder til overbygningen på Absalonskolen, der har ideerne og blikket for at skabe et udviklende ungemiljø, så alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid.

De har brug for en leder, der har ambitioner om, at alle børn skal opleve et læringsmiljø, som styrker deres trivsel, læring og performance. Deres mål er nemlig, at alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid uanset deres baggrund. De søger derfor dig, der kan blive en del af skolens ledelsesteam og understøtte og styrke skolens pædagogiske udvikling.

Du tilbydes et spændende, udfordrende job, hvor du i et dynamisk ledelsesteam får mulighed for at udvikle dig som leder. Du får en unik mulighed for at udvikle skolen sammen med engagerede forældre, dejlige unge mennesker, dygtige medarbejdere og rare ledelseskolleger.

Oven i hatten er man sammen med resten af folkeskolerne i Holbæk Kommune med i frihedsforsøget på skoleområdet. Her drømmer de om at skabe Børnenes skole, og du får alle muligheder for at udvikle og afprøve pædagogiske tiltag, som du førhen kun kunne drømme om, sammen med medarbejdere, elever og forældre.

Brobygger til fremtidens generation

Du vil få ansvaret for overbygningen. Som leder brænder du for at skabe gode rammer for et udviklende ungemiljø. De vil gerne etablere et stærkt elevråd og skabe en forståelse blandt eleverne, at man alle er en del af noget større – og at man hver især har et ansvar. I overbygningen begynder livets realiteter også at ramme deres elever – både alt det gode, men også alt det svære ved at blive voksen. Deres mål er at få sendt hvert enkelt barn godt videre. De forventer derfor, at du kan se dig selv som brobygger til ungdomsuddannelserne.

Medarbejderne på Absalonskolen er afgørende for skolens resultater og omdømme. Du skal som leder have fokus på medarbejdernes udvikling, performance og jobtilfredshed. Du vil være synlig til stede sammen med medarbejderne, komme i klasselokalet, støtte og coache medarbejderne i deres arbejde – både individuelt og i teams. Som skole har de arbejdet meget med barnets perspektiv, og det er et arbejde, du vil bygge videre på. De tror nemlig på, at alle børn gør det bedste de kan, ud fra de forudsætninger de har. De har arbejdet gennemgående med formativ feedback blandt både medarbejdere og elever, og dette ser de også dig arbejdere videre med.

Nye tider for folkeskolen i Holbæk

Fra 1. august 2021 træder en ny skolestruktur i kraft, der skal skabe mere lokalt forankrede folkeskoler. Absalon og Orø skole vil have et fælles ledelsesteam med fire pædagogiske ledere og en skoleleder, som løser den samlede ledelsesopgave. Sammen skal man skabe og udvikle Absalon og Orø skole, så de vedbliver med at være en attraktiv skole.
Din placering vil være på Absalonskolen. Du arbejder i et kontorfællesskab med de øvrige pædagogiske ledere for at sikre kontinuerlig sparring. Dine øvrige kompetencer vil blive sat i spil i tværgående ledelsesopgaver, hvor det bedst understøtter skolens udvikling

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 23. maj 2021)

Foto: ABW