Denne aften i Chakrahuset vil du opleve et clairvoyant medie, Sebbastian Lorantius, være kanal for den åndelige verden.

Aftenen afholdes i den spiritualistiske filosofi, som kendes fra spiritualistkirkerne i England.

Det betyder, at der vil være læren om sjælens eksistens & ansvar, efterlivet, guddommelig kærlighed, som vi alle er ud af, samt healing.

Aftenen vil foregå i en høj energi med jordnærhed, humor, kærlighed og seriøsitet, da disse elementer danner rammerne for en livsbekræftende aften med kontakt til åndeverdenen, hvor der i den største respekt for deltagerne samt den åndelige verden vil viderebringes clairvoyante budskaber og beskeder fra kære på den anden side. Du vil som deltager få et indblik i at de kære på den anden side stadig er, som vi kender dem.

Aftenen har også til formål at skabe viden og forståelse for åndeverdenen. Det sker via foredrag, hvor du ligeledes vil lære, hvordan du kan lytte til din intuition og bruge den åndelige verdens hjælp, så du kan leve i fuld overensstemmelse med det, du ønsker i dit liv, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet starter kl. 19.00, og slutter ca. kl. 21.00 (afhængig af energien, kan der være mulighed for at aftenen forlænges med et kvarter).

Der vil være en kort pause undervejs.

Dørene åbnes en halv time før, og det er unummererede pladser.

DATO: 16. maj 2023 kl. 19.00 – 21.00
STED: Tåstruphøj 4, 4300 Holbæk
Bemærk der er kun plads til max 30 deltager

Entré 250 kr. pr. person, som betales via mobilepay 2058 5590 (Lise).

Sebbastian Lorantius er et clairvoyant medie, hvis evner allerede kom til udtryk i 4-5 års alderen. Siden 15 års alderen har han kommunikeret bevidst med den åndelige verden, og har arbejdet fuld tid med den åndelige verden siden han var 19.

Han er anerkendt for sine private sittings indenfor clairvoyance og afdødekontakt, samt sine terapi-sessions indenfor bl.a. hypnose, healing og traumer. Gennem årene har Sebbastian afholdt mere end 450 klarsynsdemonstrationer og foredrag samt undervist på workshops og uddannelser, været censor og gæstelærer på kollegaers uddannelser.

Derudover har Sebbastian lavet en del tv, hvorfor mange måske har oplevet hans arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, ligesom han er forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”, og stemmen bag Podcasten “Spirituelle Øjeblikke”. Sebbastian er først og fremmest kendt for sin empati og indlevelsesevne, men også for sin skarphed, humor og evnen til at gøre åndelig kontakt jordnært.

Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk
• Små børn og babyer kan desværre ikke deltage.
• Enhver form for fotografering og/eller optagelse er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, ligesom elektroniske genstande bedes slukket under arrangementet.
• Indtagelse af alkohol må ikke ske under aftenen.
• Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene/indgangen lukkes, refunderes købte billetter ikke, ligesom købte billetter ikke refunderes.
• Ved aflysning af arrangementet refunderes billetprisen.

Følg Chakrahuset på Facebook

Foto: Chakrahuset