Tag hele familien med på eventyr, når Børneulykkesfonden holder Rasmus Klump-skattejagt i samarbejde med Holbæk Byforum mandag d. 1. marts til søndag d. 7. marts i Holbæk.

Vi kender ham alle. Den søde bjørn i røde smækbukser med hvide polkaprikker, der elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr. Fra mandag d. 1. marts til søndag d. 7. marts er det nemlig muligt at tage på Rasmus Klump-skattejagt i Holbæk.

Sjov aktivitet for hele familien

Hele familien kan sammen tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge et digitalt skattekort. Posterne optræder i form af Rasmus Klump- tegninger fordelt rundt i Holbæk bymidte. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsnings-skema, en flot medalje samt et diplom, når skattejagten er klaret. Derudover er det ved tilmelding muligt at vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket Rasmus Klump T-shirt. Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe.

”Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer grundet COVID-19. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig,” fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Tilmeld dig på www.rasmusklumpskattejagt.dk

En skattejagt, der støtter gode formål

Når du og dit barn deltager i skattejagten med Rasmus Klump, støtter I Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Skattejagt med Rasmus Klump afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Holbæk Byforum, Continental Dæk og Shell.

Pressefoto