Guitaristen og sangeren Kenn Lending er om nogen Skandinaviens “Bluesmand” og Kenn Lending Blues Band er en institution i Danmarks og Nordens musikmiljø.
KENN LENDING BLUES BAND – FEAT ANDERS GAARDMAND PÅ SAX
Pressefoto.

Siden 1980 har Kenn styret dette band til tusindvis af succesfulde koncerter i ind- og udland, hvor humor, alvor, spilleglæde og et pakket dansegulv har været faste ingredienser.

Kenn’s filosofi er enkel og effektiv: “Blues er som et sprog man må tilegne sig, for at kunne fortælle sin egen personlige historie.” Ligeledes gælder det om at levere nutidig bluesmusik, i alle sine afskygninger og “grooves”. Bandet skal også være som en legeplads, hvor alle musikerne har optimal mulighed, for at improvisere og præge musikken med deres indlevende virtuositet og personlighed. Derfor er to koncerter med Kenn Lending Blues Band aldrig helt ens.

Kenn Lending Blues Band har haft skiftene besætninger gennem årene. Men altid med samme sound og med Kenn’s originale sange i centrum. Udover kapelmesteren selv, består bandet i sin nuværende form af musikere fra øverste skuffe: organisten Henrik Kjelin, bassisten Svenni Svafnisson og som nyeste skud på stammen trommeslageren Jacob Vikkelsø. Med denne besætning starter bandet 2022, med ekstra fokus på Kenn’s funky tilgang til urban blues’en.

Kenn Lending selv fik den traditionelle “blues-mesterlære” igennem sit lange venskab og samarbejde med bluessangeren og barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree’s død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika og Nord Amerika. Deres nærmest symbiotiske sammenspil kan høres på mere end 20 pladeindspilninger. Kenn Lending har også indspillet med det amerikanske rockband The Band.

Kenn Lending har udgivet 13 albums I eget navn, og medvirker på langt over 20 albums med amerikanske kunstnere som Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Janice Harrington, Lillian Boutté og The Band.

Koncerten varer 2 sæt af 45 min

____

Der er mulighed for at købe KONCERTMENU på Hotel Sidesporet

Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet Laks, topping og brød
Hovedret: Medaljon af Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Sted: Rotationen, Havnegade 3, Holbæk
Dato: Tor. d. 18. januar 2024
Tid:, kl. 20:00.
Pris: Entré: Fra 275 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside