Restaurant Flammen har skudt en offensiv vækststrategi i gang. Holbæk er del af en række nøje udvalgte byer, hvor kæden gerne vil åbne en restaurant i løbet af de kommende år, hvis man kan finde egnede lokaler.

Kæden af grillbuffet-restauranter, Restaurant Flammen ApS, vil vækste sig ud coronakrisen.
Selvom konsekvenserne af den globale pandemi sætter spor i kædens nuværende 16 restauranter, indleder Restaurant Flammen nu en større offensiv med investeringer i flere nye restauranter landet over.

Holbæk har Flammen-potentiale

Kæden har kig på blandt andre Holbæk. Her vil man gerne åbne en restaurant i de kommende år, hvis man finder et egnet lejemål til Flammen-konceptet. Og derfor er kæden nu i gang med at sondere mulighederne i byen.
Nøglebyerne i vækststrategien er Silkeborg, Fredericia og Sønderborg i Jylland. Det drejer sig om Brønshøj/Husum, Søborg, Herlev, Helsingør, Køge, Holbæk og Slagelse på Sjælland. På Fyn kigger man mod Svendborg.

“Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selvom vi ikke kender en slutdato, så kommer der – heldigvis – også en tid efter corona, og her skal vi være parate til at trykke på speederen i vores udvikling. Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi skal være repræsenteret flere steder. Derfor er vi nu i gang med at sondere terrænet efter gode lejemål i en række byer, hvor vi tror, der er et stærkt potentiale for os,” siger direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.

Åbning i Hillerød er første skridt

Første skridt kan Restaurant Flammen offentliggøre i dag med en aftale om en ny restaurant i Hillerød, der slår dørene op til efteråret.
Samtidig er forhandlingerne om en restaurant i Holstebro fremskredne.

Kort om Restaurant Flammen:

Restaurant Flammen er en kæde af i alt 16 restauranter under samme buffet-koncept (Hillerød ikke medregnet). Heraf er de 15 beliggende i Danmark fordelt på to franchise-restauranter og 13 egne restauranter. Siden 2018 tæller kæden også en restaurant i Hamborg i Tyskland. Læs mere på www.restaurant-flammen.dk

Pressefoto