Foto: ABW

Til foråret er der Grundlovsceremoni i byrådssalen på det gamle rådhus. Arrangementet foregår torsdag den 5. marts kl. 16.00-18.00, og adressen er Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk.

Her byder Holbæk Kommune velkommen til personer, der på dagen får statsborgerskab. Der vil være fejring, mad og musik. Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen siger et par ord, erklæringer bliver underskrevet, og nye statsborgere får et håndtryk.

Er du kommende dansk statsborger, skal du til arrangementet huske at medbringe ID-kort med billede. Du skal også huske at medbringe den erklæring, som Udlændinge- og Integrationsministeriet sender til dig på forhånd. Erklæringen skal du skrive under til arrangementet.

Du er velkommen til at tage din familie og venner med. Andre, der ønsker at fejre dagen, er også velkomne. Det vil være nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Når detaljerne om tilmelding er klar, vil der komme flere informationer på holbaek.dk. Hvis du er kommende dansk statsborger, vil du også få en direkte invitation til dagens arrangement.

Det er to gange om året, at Holbæk Kommune inviterer til Grundlovsceremoni. I 2020 er det første arrangement den 5. marts, og anden gang er det den 1. oktober.