Gospelkoret UpRising er mere end klar til at komme i gang med en ny sæson. Grundet tingenes tilstand har de desværre været sat i venteposition på ubestemt tid. NU tør de endelig vide sig sikre på en dato: onsdag den 18. august 19.00 til 21.30. Dér starter de op på en efterårssæson med massere sang, glæde og samvær.
Den dygtige duo korleder Sara Broberg Jønsson og pianist Anders Mortensen er tilbage og vil være med dem hele sæsonen. Tilmeldingen sker for tidligere såvel som nye medlemmer inde på www.gospel-uprising.dk under “tilmelding”. (De har nulstillet databasen, så man er nødt til at oprette sig igen)

De vil fejre, at tilmeldingen nu er åben med en koraften den 16. juni i deres vante lokaler i Holbæk Frikirke, Vandtårnsvej 1. Det bliver med Sara og Anders på scenen, Verner bag mixeren og kage og kaffe til en 10er. Ligesom man kender og elsker det.

Alle er velkommen til at deltage – både hvis du er tidligere kormedlem, har lyst til at snuse til koret eller bare trænger til sang, fællesskab og glæde. – Derfor inviter gerne din nabo, ven, frisør eller brugsuddeler med!

Derfor er tilmelding nødvendig, så de har overblik over antal!
Tilmelding for den 16.-6. sker ved indbetaling af 50 kr med navn på tilmeldte på enten Mobilepay eller via bankoverførsel.
Reg. nr.: 0520 Konto nr.: 0000432739
MobilePay : 96594

Foto: ABW