Pressefoto

Siden Danmark lukkede ned i marts 2020, har det ikke været nemt at være en del af kulturlivet – herunder at drive bowlinghal. Det har de også mærket hos City Bowling i Holbæk, som nu endelig er ved at være tilbage til normalen. Og det skal naturligvis fejres, så derfor holder de genåbningsfest for alle de savnede gæster, som i hele september får 50% rabat på baneleje mellem søndag og torsdag.

Bowlinghallerne har været underlagt de samme restriktioner som restaurationsbranchen, og den første del af genåbningen skete, da andre sportsbegivenheder blev åbnet. Men den 10. september kunne de endelig sige farvel til de sidste restriktioner.

Som resten af Danmarks befolkning ser de nu frem mod lysere tider uden coronarestriktioner.

”Det har været meget mennesketomt, når man ellers plejer at se mange glade gæster. Vi har savnet at se bowlingkuglerne ramme keglerne! Nu kigger vi fremad og giver alle et stort smil og en god oplevelse,” siger Mads Augustinus Hansen, marketingkoordinator i City Bowling. Han fortsætter:

”Det har simpelthen været så dejligt at åbne op igen! Med eller uden restriktioner så er det dejligt at se mennesker i centrene, der er glade, bowler og hygger sig. Vi er meget glade for den store opbakning, der har været efter pandemien – og nu kan vi sammen se fremad”.

Sådan får du del i tilbuddet om 50% rabat
Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet om 50% rabat på baneleje mellem søndag og torsdag hele september, skal du gøre følgende: Inden du betaler, skal du vise City Bowling genåbningsside, som du finder på deres hjemmeside.

Bemærk, at tilbuddet ikke kan benyttes sammen med andre tilbud og rabatkuponer, og at det kun gælder i september mellem søndag – torsdag.