Yoga Atelieret
V/ Kristina Petersen
Løserupvej 21
4300 Holbæk
61701160
mail@yogaatelieret.dk

Følg Yoga Atelieret på Facebook og Instagram

Ro og balance i krop og sind
På Tuse Næs, 10 minutter fra Holbæk, er byen skiftet ud med natur. Her, et par kilometer fra stranden, ligger Yoga Atelieret, hvor Kristina Petersen har fundet sin egen ro og et kald. For Kristina er glæden ved yoga og pilates en gave, hun ønsker at dele med andre. I sit smukke studie afholder hun yoga- og pilateshold med max 14 deltagere.

Med høj faglighed og intuition har Kristina blik for at tilpasse øvelserne til den enkelte og møde dig, hvor du er.
Hos Yoga Atelieret oplever du en undervisning, hvor der arbejdes med kroppen, vejrtrækning og bevægelser i rolige flows. I undervisningen oplever du yoga og pilates i glidende flows, der båder giver dig afspænding og styrke. Din krop og dit sind arbejder sammen i skøn forening, hvilket fjerner spændinger og stress.

Det er svært at afgøre, hvad der kommer først, og uanset set hvilken af de to, du ønsker at pleje, får du hos Yoga Atelieret både en stærkere og mere smidig krop, samtidig med at du kobler af mentalt.

Velvære fra inderst til yderst
Hvad end du er øvet eller nybegynder, er der hos Yoga Atelieret hold, der matcher dig:

Slowflow er et godt sted at starte, hvis man ønsker den blideste form. På dette yogahold er bevægelserne langsomme, og der arbejdes med ro og gentagelser. På Yogaflow-holdet er der lidt mere intensitet og fokus på styrke. Powerflow er for de meget øvede udøvere, og dette hold involverer også pilatesøvelser.

Hos Yoga Atelieret finder du også holdet Yogapilates, som kombinerer det bedste fra to verdener, herunder pilates’ øget fokus på kontakt til din kerne.

Der er også hold målrettet til mænd samt drop-in hold og workshops med forskelligt fokus, eksempelvis dit bindevæv. Kontakt Yoga Atelieret hvis du har særlige ønsker; individuelle forløb kan også aftales.

Retreat i skoven
Et par gange om året afholdes et retreats af tre dages varighed i Odsherred og Sverige. Her oplever kvinder gode dage med yoga, mindfulness, meditation, egenomsorg, ro og nærvær. En retreat deltager skriver: “Skøn weekend, dejlige mennesker omkring mig i de smukkeste rammer dybt inde i den svenske skov. Taknemmelighed for at være en del af denne dejlige oplevelse. TAK! Nærvær, hjertevarme, empati, grin, hygge, tryghed – alt pakket ind og foldet ud af Kristina. Vild med at ”skoven kaldte på mig.””

Plads til dig
I webshoppens showroom hos Yoga Atelieret kan du finde træningstøj, drikkedunke, måtter og andet udstyr. De lækre produkter er alle mærker af god kvalitet, der fokuserer på bæredygtighed. Varerne er nøje udvalgt, og der er nok at forkæle sig selv med.

Yoga Atelieret er for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Her får du motion på det niveau, der passer til dig uden at overbelaste din krop. Hos Yoga Atelieret mødes du med nærvær, og stemningen på holdene er rar, tryg og afslappet. Alle føler sig velkomne. Kristina ønsker at hjælpe dig i samme retning, hun selv har oplevet. Så du kommer derhen, hvor du bliver god til at mærke og respektere dig selv og finder balance i krop og sind. Dér hvor du finder den dybe ro, hvor du kan undgå stress. 

Kunderne siger…
“Kristina kan noget ganske særligt – blandt andet skabe et trygt rum, hvor tiden står stille, og det eneste, jeg skal koncentrere mig om, er egenomsorg.”

“Om du vælger drop-in seancer, workshops, et weekend-retreat eller et fast ugentligt hold hos Kristina, kommer du hjem med muskler og sind afspændt af hendes fløjlsbløde guidning og altid veltilrettelagt program. Hun er nærværende fra start til slut og det er tydeligt at mærke, hun brænder for at yde den bedste oplevelse til hver og én af deltagerne.”

“et dejligt sted med god stemning i klasserne, og Kristina udstråler positivitet og engagement. Udover at pilates træningen hjælper godt på min ømme skulder og nakke, så giver det styrke og smidighed til hele kroppen, der føles styrket med let efter træning.”

sølvpartner