regstrup fysBORG Fysioterapi
Gl. Skovvej 158
4420 Regstrup
Tlf. 59 47 12 13
info@borg.team

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 8:00 – 19:00
Fredag kl. 8:00 – 14:00 (telefontid til kl. 12:00)
eller efter aftale.

Følg BORG Fysioterapi på Facebook

Professionelle rammer
Hos BORG Fysioterapi tilbydes behandling i professionelle rammer. Klinikken ejes af Dorte Borg Andreasen, som selv er uddannet fysioterapeut. Derudover er der ansat 10 engagerede medarbejdere. De ansatte uddannes løbende i den nyeste viden på området, så de hele tiden er opdateret og i stand til at give klienten en god og velbegrundet behandling.

regstrup fys1Fokus på individuelle behov
Hos BORG Fysioterapi er det vigtigt, at klienterne får den bedste og den mest effektive behandling: Den behandling som lige netop de har brug for. Inden behandlingen går i gang, bliver alle klienter undersøgt grundigt. Netop for at sikre, at det er den helt rigtige behandling, som bliver sat i gang. Derfor kan klinikkens klienter føle sig trygge ved, at de får det helt rigtige forløb. Det har tidligere klienter gode erfaringer med, og selv om det kan kræve tid og tålmodighed at nå dertil, kan resultatet blive rigtig godt.

Eget træningscenter
BORG Fysioterapi tilbyder mere end traditionel behandling på massagebriksen. Klinikken har også flere forskellige hold, man kan deltage på. Der er blandt andet hold i slyngetræning, cirkeltræning, neurohold, ældrehold og kronikerhold. Gravide og nybagte mødre kan også få gavn af tilbud, som tilrettelægges specielt i forhold til deres behov. BORG Fysioterapi i Regstrup har også eget træningscenter, hvor man kan træne til en fordelagtig pris.

regstrup fys2Nye og gamle behandlingsmetoder
BORG Fysioterapi har kompetencer indenfor en lang række forskellige behandlingsmetoder: Muskuloskeletal Terapi, Mekanisk Diagnostik og Terapi, Muscle Energy Techniques, Dynamisk stabilitet, Tapning, El-terapi, Motorisk træning, Styrketræning og Chokbølgebehandling. Metoderne egner sig til forskellige behandlingsformål, og hvilken metode som anvendes, afhænger af klientens unikke problem.

Foredrag og temadage
Udover aktiv deltagelse på hold og diverse terapier, tilbyder BORG Fysioterapi foredrag, undervisning og temadage. Det kan for eksempel være for foreninger, virksomheder og institutioner. Fordelene ved at inddrage BORG Fysioterapi til uddannelse af en virksomheds ansatte kan være mange. Blandt andet kan effekten blive øget præstationsevne, færre arbejdsskader og reduktion af sygedage.

Forkæl dig selv eller en du kender
Der er også ren og skær forkælelse at finde hos BORG Fysioterapi i Regstrup Her kan man nemlig få en lækker velværemassage, simpelthen bare for at slappe af og få et pusterum i en travl hverdag. Du kan også forære et gavekort til en, som fortjener det. Derudover er der mulighed for at vælge blandt en række gaveidéer.

Kontakt BORG Fysioterapi for mere information og et uforpligtende tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier