Foto: Borg Fysioterapi

Der er tryk på i disse dage hos Regstrup Fysioterapi, som nu udvider i mere end én forstand. Efteråret byder både på et navneskifte, endnu en nyansættelse samt gode nyheder for virksomheder i og uden for Regstrups bygrænse. Det fejres med to arrangementer.

Det er nu små 5 år siden, at Dorte Borg Andreasen overtog klinikken efter Gyda Larsen, og der er fra start blevet lagt en solid grundpille for Regstrup Fysioterapi. Siden 2012 er de 4 ansatte blevet til 9 (lige om lidt 10), lokalerne er udvidet fra godt 100 kvm til 650 kvm på Gl. Skovvej 158, og de daglige behandlinger er ikke længere hovedsageligt baseret på ydelser via henvisning men udvidet til ydelser uden henvisning, holdtræning og flere forskellige slags behandlinger. Regstrup Fysioterapi behandler i dag rigtig mange af de lokaler borgere med både fysioterapi, chokbølgebehandlinger, ultralydsscanninger, gigalaser og akupunktur for blot at nævne nogle.

Regstrup fysioterapi bliver til Borg Fysioterapi
Den gode stemning hos Regstrup Fysioterapi udspringer fra en ejer og daglig inspirator, som går utroligt meget op i, at hendes ansatte har det godt. Den vision har ført til større tanker, og Regstrup Fysioterapi bliver nu til Borg Fysioterapi pr. 1. november 2017. Med det nye navn kommer nu også tilbuddet om skræddersyede virksomhedsordninger og en eksklusivt indrettet rullende fysioterapi-bil, som kan bookes på hele og halve dage af virksomheder i og uden for Regstrups bygrænse.

”Hvis vi bevæger os uden for Regstrup, duer det jo ikke længere at hedde Regstrup Fysioterapi”, griner Dorte Borg Andreasen. ”Med vores virksomhedsordninger handler det om, at vi kan hjælpe virksomheder med at passe bedre på deres ansatte. 53 % af medarbejdere i dag har mellem 1-7 fraværsdage om året plus det løse til f.eks. lægebesøg. Lænderygproblemer er det, vi oplever mest af. At få os knyttet til som en fast del af virksomhedens sundhedsstrategi til at passe bedre på de ansatte, kan i høj grad mindske sygefraværet og øge trivslen generelt. Det er noget, der kan mærkes på bundlinjen i sidste ende hos alle typer af virksomheder”, fortsætter hun. ”Og så foregår det i arbejdstiden. Vi ved af erfaring, at præcis det er meget værdsat blandt ansatte. Vi søger generelt mere fritid, end vi har gjort før.

Navneskiftet fejres med åbent hus-arrangementer

At skifte navn er en stor ting, og det skal naturligvis fejres. Dorte og de ansatte hos (den kommende) Borg Fysioterapi byder derfor alle interesserede inden for til åbent hus. Der bliver holdt to åbent hus, og der er lagt op til to fantastiske dage med forskellige temaer: “Åbent hus BUSINESS” (kun for virksomheder) den 2/11 kl. 14-18, hvor temaet er kunst, champagne, kransekage og Chris Macdonald, og “Åbent hus FORKÆLELSE” den 11/11 kl. 10-14, hvor temaet er forkælelse for nye og gamle venner af huset med lækkerier til ganen, gratis prøvebehandlinger og konkurrence om bl.a. et gavekort til en velværebehandling til en værdi af 445,- kr.

Har du ikke besøgt Regstrup Fysioterapi endnu, har du her chancen for at aflægge et uforpligtende besøg til arrangementerne, dog under det nye navn, Borg Fysioterapi, på Gl. Skovvej 158, 4420 Regstrup. Du må endda også gerne tage en ven i hånden eller invitere din chef med til et af åbent hus-arrangementerne. Der er plads nok til alle.

Du kan læse meget mere om både behandlinger, virksomhedsordninger og de ansatte hos Borg Fysioterapi her .