Holst Haveservice
Østrupvej 22
4350 Ugerløse
40 14 90 78
Holsthaveservice@gmail.com

Hjælp til haven – både det grove og det fine
Har du overtaget en gammel have, der trænger til en kærlig hånd, kommer Holst Haveservice hjertens gerne til din undsætning. De har maskinerne og ekspertisen til hurtigt og effektivt at kunne beskære buskene, fælde træerne samt fjerne stubbe og genstridige rødder.

Med deres viden om planter og havedesign kan de vejlede dig i hvilke buske og træer, du bør beholde, og hvilke der skal videre til brændeovn og kompostering. Når de er færdige, har du en trimmet have, med jord klar til anlæggelse af nye blomstrende bede, grønne hække, køkkenhave, eller hvad end du måtte ønske.

Det at få sat skik på en vildtvoksende have, der nærmest er blevet en jungle, er kun én af Holst Haveservices kompetencer. De mestrer både det at rive ned og bygge op. Er du så heldig, at der i haven er stedsegrønne buske som taks eller buksbom, kan Holst Haveservice beskære dem, så de får en smuk kugleform. Grønne buske og hække beskåret på en dekorativ måde giver karakter til haven – det fungerer lige godt til den romantiske som den vilde have, hvor formklippede buske danner en smuk kontrast til de mere utæmmede stauder og græsser.

Ny belægning
Trænger din terrasse til en renovering, eller har du brug for en ny, hjælper Holst Haveservice. En terrasse af sten kan designes på mange forskellige måder – ensartet eller med fine mønstre, med indlagte bede eller kantet med højbede. Holst Haveservice fører dine havedrømme ud i livet – og de bidrager meget gerne med egne ideer til nye siddepladser eller stisystemer i din have.

Hegn eller hæk
Er hegnet omkring din have faldefærdigt, kan de rive det ned og plante en fin hæk i stedet for. Hvis du foretrækker et nyt hegn, kan de også opsætte dette.

I en tid hvor vi skal have meget mere end én spand til affald, har Holst Haveservice specialiseret sig i afskærmning af skraldespandene med hegn eller hæk.

Holst Haveservice løser kort sagt et væld af forskellige problemer i din have. På deres facebookside kan du se masser af før og efter-billeder fra diverse opgaver, og du er altid velkommen til at kontakte dem for et uforpligtende tilbud på din næste haveopgave.


sølvpartner