Mit køkken producerer hjemmelavede marmelader, sirup, eddike, chutney, saft, honning, mjød og mange andre delikatesser.

De holder åben i weekenden
Fredag d.29/1 kl. 14-18
Lørdag d. 30/1 og søndag d. 31/1 kl. 11-16

Valmuevej 10
4340 Tølløse
51705146
loneberthelsen@live.dk

Pressefoto
Pressefoto

Lone Berthelsen har lavet sine produkter siden 2011, og råvarerne henter hun i sin egen have eller i naturen. Det er primært bær og frugter, der i Lones køkken bliver tryllet om til de lækreste marmelader.

Man kan ringe og aftale hvornår man kan hente varerne hos hende, og så sælger hun på diverse markeder. Udover marmelader tilbyder Mit Køkken saft, chutney, salt, sirup, eddike, mjød, honning og mange andre hjemmelavede delikatesser.

Blandt de mest populære produkter fra Mit Køkken er Lones hindbær-lakrids marmelade samt hendes havtorn marmelade og sirup.

Det er ikke økologisk, men hun sprøjter ikke, når hun dyrker sine ingredienser

”Jeg har mange bær og frugter i min have, men finder også en del i naturen, hvor jeg nyder at bruge mange timer,” fortæller hun.

Læs mere her