Mit Køkken
v/ Lone Berthelsen
Valmuevej 10
4340 Tølløse
51705146
loneberthelsen@live.dk

Marmelade fra Mit Køkken
Lone Berthelsen har lavet sine produkter siden 2011, og råvarerne henter hun i sin egen have eller i naturen. Det er primært bær og frugter, der i Lones køkken bliver tryllet om til de lækreste marmelader.

Man kan ringe og aftale hvornår man kan hente varerne hos hende, og så sælger hun på diverse markeder. Udover marmelader tilbyder Mit Køkken saft, chutney, salt, sirup, eddike, mjød, honning og mange andre hjemmelavede delikatesser.

Åben hver dag – ring først
”På grund af Covid-19 har alle markeder været aflyst, men I skal ikke gå glip af mine lækre delikatesser,” siger Lone Berthelsen.

”Mit Køkken holder åben hver dag, men I skal ringe og aftale hvornår I vil komme og handle hos mig, da jeg arbejder om formiddagen,” tilføjer hun.

Hun tager i mod mobilepay betaling. Priserne er typisk i intervallet 38 til 48 kr.

Hindbær og havtorn
Blandt de mest populære produkter fra Mit Køkken er Lones hindbær-lakrids marmelade samt hendes havtorn marmelade og sirup.

Det er ikke økologisk, men hun sprøjter ikke, når hun dyrker sine ingredienser

”Jeg har mange bær og frugter i min have, men finder også en del i naturen, hvor jeg nyder at bruge mange timer,” fortæller hun.

Vitaminer om vinteren
Marmelade består af frugt, der er sødet, pureret eller kogt ud, konserveret og hældt på glas – og det smager fortræffeligt på brød eller i bagværk. Marmeladen skriver sin historie tilbage til en det gamle Rom. Før sukker blev indført, blev frugten kogt med honning. Den kogte marmelade var og er en vigtig kilde til vitaminer i vinterhalvåret.

Hvad er forskellen på marmelade og syltetøj? Ofte bruge de to ord som synonymer, men syltetøj har tydelige frugter eller bær i. 

sølvpartner