Sidesporet fastholder i efterårets nye musikprogram, at der er fire koncerter om måneden – tre på Rotationen og én på Kælderscenen. Således at der er et spændende musikprogram med noget for en hver smag.

På programmet er der danske navne som Peter Sommer, Rugsted & Kreutzfeldt med deres 40 års jubilæumstur og The Blues Train Festival, der er en lang aften med tre forskellige kunstnere.

Af de udenlandske kunstnere er der blandt andet islandske Mezzoforte, der spiller fusionsmusik. De spillede på Smukfest sidste år, og det var en stor succes. Koncerten er arrangeret sammen med Holbæk Jazzklub.

Rotationen har to gange i efteråret dansearrangementer – Blues Kartellet & Straight Talking og The Formænd i henholdsvis august og september.

Som noget nyt til efteråret reducerer de antallet af gæster til hver koncert i Rotationen, det betyder at alle kommer til at sidde ved caféborde. Eneste undtagelse er Mezzoforte-koncerten i november.

Se alle arrangementerne her.

Bliv medlem af Sidesporets Musikklub
Som medlem af Sidesporets Musikklub får du:
– Direkte mail med info om nye koncerter og tilbud mv.
– Mulighed for at købe billetter før andre (ca. en uge)
– Du deltager i lodtrækningen om et partoutkort for to personer til alle koncerter i efteråret 2019 (uden spisning). Lodtrækningen ultimo august.
– Du kommer ind til alle dansearrangement i 2019 til halv pris
– Du får et glas boblevand som velkomst til alle koncerter i efteråret – uden beregning.
– Efter hver koncert kan du på KABYSSEN på Havnevej, købe en ½ liter økologisk Pilsner eller Classic for kun 30 kr. (Normalpris 49 kr.) + Chicken Tenders i alt 50,- Husk at vise dit medlemskort.

Medlemskab koster 100 kr. pr. kalenderår. Ved at være medlem støtter man samtidig udviklingen af et levende koncertmiljø i Holbæk. Medlemskabet gælder for alle koncerter der udbydes i 2019.

Bliv medlem her.

Foto: ABW