Sidesporet
Ahlgade 1B
4300 Holbæk
59 44 29 19
info@sidesporet.dk

Følg Hotel Sidesporet på Facebook

Åbningstider
Køkkenet har åbent dagligt for frokost kl. 12.00-15.00 og aften kl. 17.00-21.00.
Bordbestilling anbefales på tlf. 59 40 08 66 eller på restaurant@sidesporet.dk.

Overnatning med fjordudsigt, kur og kultur
Alle der kender bare lidt til Holbæk, kender Sidesporet, der gennem mange år har dannet rammerne om alt fra bryllupper til bisættelser.

Hotel Sidesporet midt i Holbæk rummer 26 unikke værelser samt stemningsfulde mødelokaler til hverdag og fest. Alle værelser har fladskærms-TV og gratis internet, og hotellet har moderne kursusfaciliteter udstyret med AV-medier.

Spis godt
Restaurant Sidesporet betjenes man fra et traditionelt dansk/fransk køkken der bygger menuen på en bund af sæsonens bedste råvarer. Den hyggelige restaurant har terrasse og udsigt over Holbæk fjord.

I selskabslokalerne er der plads til 10-150 spisende gæster, og værterne kan læne sig trygt tilbage i sikker forvisning om at det erfarne personale har styr på det hele.

Køkkenet leverer også mad ud af huset til enkeltpersoner og selskaber. Menuen og priserne er helt enkelt de samme som a la carte-kort eller festmenuerne for de spisende gæster.

Højt til loftet
Sidesporet har sit udspring fra som et af de første og mest succesrige eksempler på det man i dag kalder en socioøkonomisk virksomhed. Foreningen Sidesporet blev etableret i 1989 med formålet at skabe meningsfyldte projekter for arbejdsløse. Det sidste arbejdsløshedsprojekt var opførelsen af tyrkisk bad i 1999, og i dag er de fleste medarbejdere ansat på ordinære vilkår. Men Sidesporet rummer til stadighed portion dygtige og flittige folk i flexjob, skånejob, praktik eller jobtræning.

I dag udgøres foreningen og nu non-profitfonden Sidesporet af en forsamling små virksomheder: Hotel og restaurant, søbad, biograf, tyrkisk bad og skøjtebane m.m.

Der hvor det sker
To grupper af ildsjæle arrangerer musik i regi af Fonden Sidesporet. De arrangerer koncerter med kendte og lokale kunstnere, der excellerer i genrerne pop, rock og folk. Det er dels kælderscenen på Hotel Sidesporet der danner rammer om koncerterne, dels Rotationen i Erhvervenes Hus på Ahlgade 1C, et stenkast fra Sidesporet.

Er du en musikglad holbækker kan de stærkt anbefales at blive medlem af Sidesporets Musikklub, hvorved du får mulighed for at købe billet før andre, deltager i lodtrækninger, et glas mousserende velkomstvin på Rotationen og rabat på danseevents. Det koster kun 100 kr. pr år, hvorved du samtidig understøtter et stærkt musikalsk miljø i Holbæk.

Vi kommer helt sikkert igen!
På Facebooksiden kan du følge med i de nyeste tilbud fra Hotel Sidesporet, og se hvad gæsterne mener om stedet.

“Tak for en helt fantastisk lørdag-søndag hos jer. Og tak til de to massører for dejlige behandling” – Christina

“Et fantastisk hotel som I simpelthen må prøve. (…) Skønt personale som tager hånd om deres gæster og sørger for det bedst mulige som er til gæstens tilfredsstillelse. Rart og hyggeligt sted, som ikke må glemmes, kom glad folkens” – Malene

“Tusind tak for en fuldstændig fantastisk weekend hos jer. Hyggeligt og charmerende sted, fantastisk sødt og hjælpsomt personale, hver og én, og dejlig mad. Vi kommer helt sikkert igen!” – Nanna


sølvpartner