den jord du gik på

Teatret Fair Play præsenterer højaktuelt teater om børn på flugt.
På scenen ses eleverne fra Holbæk Drama College.

Lørdag d. 30. januar 2016 er der premiere på forestillingen DEN JORD DU GIK PÅ. Forestillingen produceres af Teatret Fair Play, og alle rollerne udfyldes af eleverne fra 2. årgang på Holbæk Drama College. Forestillingen spiller på skolerne i Holbæk Kommune fra d. 1.-5. februar.
Lørdag d. 6. februar 2016 kl. 13.00 + 15.00 spilles forestillingen på Teatret Fair Play.
Alle billetter er gratis.

I forestillingen DEN JORD DU GIK PÅ møder vi seks store børn på flugt. På flugt fra kugler og granater, brand og ødelæggelse, død og lemlæstelse – og uden deres voksne – i den langvarige borgerkrig, der raser i det fiktive land Oviri.
Michael Ramløse skrev stykket i 1994 med udgangspunkt i borgerkrigen i Jugoslavien, og det har siden været spillet af flere teatre i både Sverige og Tyskland, ligesom adskillige danske ungdoms-amatørteatergrupper har prøvet kræfter med det.
Nu producerer Teatret Fair Play DEN JORD DU GIK PÅ med 2.-års eleverne fra Holbæk Drama College på scenen. De unge skuespillere er kun lidt ældre end de personer, de fremstiller. Det kommer til at give denne tankevækkende, bevægende og – desværre – alt for aktuelle forestilling en særlig autenticitet.
DEN JORD DU GIK PÅ er en fortælling om børn, der er overladt til sig selv i en voksenverden, der har glemt menneskelighed; men også en fortælling om viljen til at overleve og komme igennem, om venskab, hjælpsomhed, om sårbarhed og omsorg, små glimt af håb og næsten-lykke midt i det hele, om kampen for at bevare sin menneskelighed – trods alt.

DEN JORD DU GIK PÅ instrueres af Teatret FAIR PLAYs kunstneriske leder Robert Parr, og scenograf Tanja Bovin står for scenebillede og kostumer.

I samarbejde med ”Kultur & Fritid” og ”Læring & Trivsel” sender Teatret Fair Play DEN JORD DU GIK PÅ på turné rundt til skolerne i Holbæk Kommune. På den måde får alle kommunens 8. klasser set forestillingen.
På skolerne arbejdes der for, at alle børn og unge skal opleve kunst og kultur i løbet af deres skolegang. Med DEN JORD DU GIK PÅ kommer eleverne til at opleve en teaterforestilling, som rækker udover deres egen hverdag og stiller spørgsmål til deres liv og omverden.
Forestillingen spilles på Sofielundskolen, Engskovskolen, Tornvedskolen, Elverdamsskolen og Skolen ved Tuse Næs med 2 opførelser pr. dag.

http://www.teaterbilletter.dk/index/eventdetails/eventno/52251/

http://dramacollege.holbaek.dk/