Hr. & fru Sørensens Urtehjørne
Nyvej 7C – 7D
4450 Jyderup
23318869
kundeservice@urtehjoerne.dk

Følg Hr. & fru Sørensens Urtehjørne på Facebook og Instagram

Helse og stil i hjertet af Jyderup
I Jyderup vest for Holbæk finder du en hyggelig butik, der har mange forskellige slags varer – med vægt på helsekost. Den røde tråd er topkvalitet, for indehaverne Christian og Louise Sørensen har begge en passion for kvalitetsprodukter.

Til pleje af kroppen både inde- og udefra har butikken et godt udvalg af produkter fra vitaminer til cremer. Deres sortiment af hudplejeprodukter og kosmetik er naturligt og uden parfume samt parabener. Vil du lave dine egne cremer og bodyscrubs, har de æteriske olier og startsæt.

De har også en bred vifte af spiselige specialiteter, herunder et skønt sommersortiment bestående af bl.a. rosevin og romkugleis. Til den søde tand er der også lakrids fra Johan Bülow og chokolade fra Summerbird.

En dejlig sommervin
Hr. & fru Sørensens vinkælder er et kapitel for sig – her finder du bl.a. deres Cabernet Rosé, som stammer fra Chile, skabt af stolte traditioner med nænsomt udvalgte druer. Nyd vinen på terrassen gerne som ledsager til “alt godt fra havet”. Et andet hit til sommerens skønne stunder på terrassen er deres Viña Cecilia Moscato Rosé, som er en jordbærfarvet mousserende vin fra Valencia – sød, frisk og sprød med en lav alkoholprocent.

Leder du efter kaffe og te af højeste kvalitet, er du kommet til rette sted. Hr. & fru Sørensens Urtehjørne har både sort og hvid, grøn og rød te – og naturligvis en masse sund og smagsfuld urtete.

Den gode gave
Er der så udelukkende cremer og spiselige sager i urtehjørnet? Nej, her er også guf til den smagfulde bolig. Du kan bl.a. finde stearinlys og servietter, grydelapper og glas.

Den hyggeligt indrettede butik er kort sagt en guldgrube af lækkerier, og her er masser af inspiration at hente til den udsøgte værtindegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave. Butikken laver masser af gavekurve, og savner du ideer, er de altid klar til at byde ind.

Kunderne siger
”Mit absolut favoritsted at handle i Jyderup! Louise er altid klar til at vejlede og med et smil på læben. Der er ingen dumme spørgsmål og man bliver ALTID fristet til at købe noget” – Tilde

”Kan anbefale fru Sørensens pasta, krydderier, chili olie og pasta sovs, vi lavede en pastaret i ovnen med disse ingredienser og det smagte himmelsk” – Mette

”Skøn butik med mange dejlige lokale lækkerier! Super dejligt serviceminded personale som er gode til at vejlede og hjælpsomme” – Mia

”Fantastisk hyggelig butik med de skønneste mennesker bag disken. Hr & fru Sørensens Urtehjørne har et utroligt spændende udvalg af produkter, hvor de virkelig har formået at skabe en butik hvor der ikke bare er “noget for enhver” men “meget for enhver” – Peter

sølvpartner