Til arrangementet kan du høre et fagligt oplæg om forskellige former for angst og om, hvordan man behandler det. Derudover kan du høre to forskellige personlige fortællinger om at leve med angst og med tiden at blive bedre til at håndtere den. Det sker d. 2. juni 2021 på Holbæk Bibliotek.

Omkring 250.000 danskere lider af angst, så du kender sikkert selv en eller flere, der pga. angst er hæmmet i deres hverdag.

Nogle føler angst i situationer, hvor de er sammen med andre mennesker – de kan f.eks. være bange for ikke at være »gode nok«. Andre oplever en intens angst, hvor de uden varsel og uden nogen ydre årsag oplever en stærk rædsel. For andre giver angsten sig udslag i tvangstanker og tvangshandlinger, og de gentager de samme ritu­aler igen og igen for at slippe for tvangstankerne og angsten.

Til arrangementet kan du høre et fagligt oplæg om forskellige former for angst og om, hvordan man behandler det. Derudover kan du høre to forskellige personlige fortællinger om at leve med angst og med tiden at blive bedre til at håndtere den.

Læs mere her

Foto: ABW