Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-08-03 til 2015-08-10.

Blufærdighedskrænkelse – Nordre Banevej, Holbæk
2015-08-05 – Kl. 2232 anmeldte en 24-årig kvinde fra Holbæk, at hun ca. ½ time tidligere var blevet befølt bl.a. på bagdelen af en fremmed mand, da hun trak sin cykel ad Nordre Banevej. Hun gav politiet en beskrivelse af gerningsmanden, som politiet fandt ca. 10 minutter efter, at den 24-årige anmeldte sagen til politiet. På Holbæk station anholdt politiet en 35-årig mand fra Vipperød, der blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og afhørt til sagen. Efter endt sagsbehandling løslod politiet manden, der vil høre nærmere, når sagen skal afgøres.

Brand – Holbæk
2015-08-10 – Kl. 2117 kørte politi og brandvæsen til en lejlighed i Agervang. Det viste sig, at der var opstået røg i forbindelse med madlavning. Ingen skade på person eller ejendom.

Brandundersøgelse – Bødkervej, Holbæk
2015-08-04 – Kl. 2254 udbrød der brand i en lastbil, der holdt parkeret på en p-plads hos et fragtmandsfirma. Brandvæsnet fik slukket branden, der forrettede skade på denne ene lastbil. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag politiet nu undersøger nærmere.

Formodet dieseltyv overrasket – Grønnebjærgvej, Tølløse – Holbæk
2015-08-07 – Kl. 0056 anmeldte en lokal mand, at en formodet dieseltyv var kørt fra hans bopæl i retning mod Hvalsø/Store Merløse, efter at en fremmed mand var blevet overrasket i hans lade. Politiet kørte til området for at lede efter en mørk stationcar med danske nummerplader, men fandt ikke køretøjet. Anmelderens datter skulle kort før anmeldelsen tilse nogle dyr i laden og opdagede herunder en fremmed mand, der blev beskrevet som dansk mand, 30-35 år, lyst kruset hår, gå rundt i laden, hvor bl.a. en fyldt dieseltank befandt sig. Da han blev opdaget, tog han flugten og kørte fra stedet i den mørke stationcar. Politiet anser sagen som et forsøg på tyveri af formentlig brændstof fra stedet.

Færdsel – Holbæk
2015-08-03 – Kl. 0512 fik politiet anmeldelse fra Nygade, hvor en bil kørte i gågaden igennem de mange mennesker, der netop kom ud fra et diskotek. En 18-årig kvinde blev ramt på benet og blev kørt til sygehus for undersøgelse. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Færdselsuheld – Ladegårdsparken Vest, Holbæk
2015-08-04 – Kl. 1602 fik politiet melding om, at en pullert i Ladegårdsparken var gået op, netop som en bus passerede hen over den. Politiet kørte til stedet, hvor det viste sig, at to passagerer var væltet omkuld i bussen som følge af den bratte standsning. De havde fået overfladiske skader, og politiet undersøger nu årsagen til uheldet nærmere.

Færdselsuheld – Svinninge, Holbæk
2015-08-03 – Kl. 1355 blev anmeldt om færdselsuheld på Hovedgaden, hvor en 22-årig mand fra Svinninge, der er kørestolsbruger, kørte ud i fodgængerfelt, hvor han blev påkørt af en bil, der blev ført af en 33-årig mand fra Kirke-Såby. Den 22-årige slap med et slag på sit højre ben og skader på kørestolen.

Indbrud/røveri – Holbæk
2015-08-10 – Kl. 0343 blev anmeldt om indbrud hos Lidl på Tåstrup Møllevej. To personer blev anholdt – se udsendt pressemeddelelse. Den anholdte mand forventes fremstillet i grundlovsforhør, hvorimod pigen forventes at blive løsladt. Derudover er der stadig en medgerningsmand på fri fod.

Konstatering af identitet – Jernbanevej, Holbæk
2015-08-07 – Kl. 1941 anmodede DSB om assistance til at konstatere identiteten på to mandlige passagerer, som ikke havde nogen billet, og som ikke ville oplyse deres identitet til DSB-personalet. På Holbæk station fik politiet kontakt til to mænd, der trods flere anmodninger og oplysning om forpligtelsen i retsplejeloven til at oplyse navn og adresse ikke ønskede dette. De blev derfor begge anholdt til konstatering af deres identitet og bragt til politistationen i Roskilde, hvor politiet efter et par timer fik deres identitet fastlagt til to mænd på 17 og 18 år fra Frederiksværk. Begge blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven ved at nægte at oplyse deres identitet på politiets anmodning. Efter endt sagsbehandling løslod politiet dem og videregav deres identitet videre til DSB med henblik på udstedelse af en kontrolafgift for kørsel i toget uden billet.

Lastbil i grøften – Drusebjergvej, Sandby, Svinninge – Holbæk
2015-08-07 – Kl. 1510 blev en ambulance sendt til en mulig tilskadekommen chauffør i en væltet lastbil. Det viste sig, at en 22-årig mand fra Ringsted som fører af en skraldebil mødte en modkørende trafik. Da han trak for langt ud mod højre, kørte lastbilen ned i grøften, og føreren fik rattet ind i maven. Han pådrog sig ikke nogen egentlig skade, hvorfor der ikke blev brug for ambulancen. Føreren ville selv sørge for at få skraldebilen fjernet fra stedet.

Mand med kniv – Agervang, Holbæk
2015-08-04 – Kl. 1728 anmeldte moderen til en 12-årig dreng fra Holbæk, at sønnen ca. ½ time tidligere var cyklet forbi fællesarealet, hvor han havde bemærket en mand sidde med en kniv. Manden havde virket truende, fordi han havde truet med at “komme efter” drengen med kniven. Den 12-årige dreng var cyklet hurtigt videre og hjem. Den truende mand blev beskrevet som: Mand, Nordafrikansk af udseende, ca. 30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: sort fuldskæg, Talte: Dansk med accent, Iført: sort hættetrøje, mørke shorts, Medbragte: kniv med træfarvet skæfte og sort hylster.
Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114.

Mand uden sko – Stenhusvej, Holbæk
2015-08-06 – Kl. 0518 anmeldte nattevagten på en plejecenter, at en mand uden sko gik rundt på vejen udenfor. Han kunne ikke rigtig forklare, hvad han lavede på stedet. Politiet fik kontakt til en lettere forvirret, 54-årig mand fra Nykøbing Sj., der rigtigt nok ikke havde sko på eller sågar medbragt husnøgler. Han havde tidligere været indlagt på sygehuset, men blev nu af politiet kørt til sin bopæl i Nykøbing Sj., så han kunne komme sikkert hjem for at få sin nattesøvn.

Målrettet færdselskontrol – Gislinge, Holbæk
2015-08-10 – Kl. 1620 til 1756 foretog politiet en målrettet færdselskontrol på Adelers Alle i Gislinge. 75 biler kontrolleret og 10 bilister kørte derfra med et klip i kørekortet.

Narkobilist – Ringstedvej, Holbæk
2015-08-07 – Kl. 0005 anholdt og sigtede politiet en 42-årig mand fra Holbæk for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. En narkometertest indikerede, at den 42-årige kunne være påvirket af amfetamin. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Spirituskørsel – Audebo, Holbæk
2015-08-03 – Kl. 2242 anholdt politiet en 56-årig mand fra Asnæs, der blev standset på Nykøbingvej. Pgl. var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring. Kørekort havde han ikke noget af, så han blev også sigtet for at have ført bil uden at have kørekort. Han var frakendt retten til at føre bil for bestandigt.

Spirituskørsel – Holbæk
2015-08-03 – Kl. 0202 anholdt politiet en 27-årig mand fra Hørve, der blev standset på Slotsvolden i Holbæk. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk
2015-08-07 – Kl. 1803 anholdt og sigtede politiet en 42-årig mand fra Svinninge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk
2015-08-06 – Kl. 1830 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 44-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Uro – Holbæk.
2015-08-03 – Kl. 0443 kørte politiet til Bagstræde, hvor der var slagsmål. Da politiet kom til stedet ville ingen anmelde noget som helst. Flere havde mindre skader. Slagsmålet var ophørt og politiet gjorde ikke mere ved sagen.

Indbrud i perioden
Parallelvej, Holbæk
Tjørneholm, Ugerløse