Onsdag den 18. oktober kommer Wolt til Holbæk. Det betyder, at holbækkerne vil kunne få leveret lokale lækkerier og specialiteter lige til døren på 30 minutter.

Holbæk bliver nu føjet til det hastigt voksende dækningsområde, som Wolt leverer til på tværs af hele Danmark, og kommunikationschef i Wolt Mikkel Tofte ser frem til udvidelsen i det sjællandske:

“Vi glæder os til at tilbyde holbækkerne hurtig levering fra byens bedste butikker og restauranter. Holbæk er et godt eksempel på, at Wolt nu for alvor kommer ud i Danmarks provinsbyer, hvor lokale handlende har samme ønske om at kunne servicere deres kunder både i den fysiske som den digitale butik. Og selvom vi allerede har indgået skønne samarbejder, så er der plads til flere lokale butikker, restauranter og kurérpartnere. Det er nemt og uforpligtende at indgå et samarbejde med os.”

Og det kan være en god forretning at komme på platformen som forretning. Tal fra Wolt viser, at 91 procent af alle ordrer via Wolt er supplerende salg til forretningen.

“I 2023 er det afgørende for detail- og restaurantbranchen at være til stede både fysisk og digitalt, og her tilbyder vi flere løsninger for restauranter og butikker i. lokalområdet. Vi håber selvfølgelig at kunne bidrage til, at forretningerne kan nå ud til endnu flere, end de allerede gør”, fortæller Mikkel Tofte.

Som virksomhed i Holbæk kan man enten blive en del af Wolts app eller tilkøbe levering via Wolt Drive, som er en løsning, der integreres direkte med ens eksisterende webshop. På den måde kan ens kunder få lynhurtig levering udenom Wolts app.

Interessen for at være kurérpartner hos Wolt er stor, og man håber derfor, at mange i Holbæk vil være med. Som kurérpartner bestemmer man selv hvor og hvornår, man vil levere, og om det skal foregå vias cykel, scooter eller bil.