EL 99 ApS
Skarridsøgade 39 B
4450 Jyderup
59 25 10 99
info@el99.dk

Besøg El 99 på Facebook 

Vidende om hvidevarer
Er vaskemaskinen stået helt af, eller har du brug for en ny og moderne tørretumbler, der pynter på din el-regning, kan du trygt besøge EL 99 i Jyderup. Butikken er en del af den landsdækkende kæde EL-Salg, som mange kender fra reklamerne med Torben Chris i den altoverskyggende hovedrolle. Men det er den enkelte butiksindehaver, der virkelig leverer på omdømmet, og EL 99 med Lasse Oversø ved roret er kendt for kyndig rådgivning, et stort udvalg, hurtig levering og skarpe priser.

Her er du sikret kvalificerede råd og vejledning om, hvilke produkter, der vil passe bedst til dig og dit behov.

Lej dine husholdningsmaskiner
Hvidevarer er en større investering, og hos EL 99 tilbyder de, at du kan leje alle de hvidevarer og husholdningsmaskiner, du har brug for, til en fair pris. Hos EL 99 kan du leje bl.a. vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, komfurer og TV – altid kvalitetsprodukter, der gør din hverdag lettere.

Du finder også mange forskellige el-apparater til køkkenet eller til din personlige pleje hos EL 99, ligesom butikken er leveringsdygtig i forskellige former for belysning.

Skulle du være på udkig efter en vare, som du ikke finder i butikken, så har EL 99 et stort centralt lager. Det betyder, at de kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser
El-Salg i Jyderup forstår vigtigheden af at kunne levere varer til konkurrencedygtige priser, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Produkterne, der forhandles i EL 99, kommer derfor altid fra kendte leverandører, som kan sikre en god holdbarhed og kvalitet. Fordelagtige aftaler med producenterne gør desuden, at du er sikret meget rimelige priser.

Få hjælp til installation og reparation
Når køleskabet eller fryseren er kaput, har man brug for hurtig handling, og EL 99 kan både levere og montere, så dit køkken kvikt er kørende igen. De har mange trofaste kunder i både Jyderup, Mørkøv og Svinninge, og kører gerne ud til hele Vestsjælland.

El-Salg er en kæde, der ejes af selvstændige el-installatører. Til forskel fra mange andre forhandlere af hvidevarer møder du hos EL 99 fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Det betyder også, at Lasse og hans medarbejdere personligt vil komme ud til dig, hvis du har brug for hjælp til at installere eller vedligeholde dine nye hvidevarer, ligesom du har mulighed for at få repareret dine hvidevarer og el-apparater hos EL 99.

Kunderne siger…
”Flinke og yderst fleksible. Kan varmt anbefale at besøge butikken hvis man bor i nabolaget” – Gert

”Service helt i top… absolut anbefalingsværdigt” – Susanne

”Under nedlukningen døde den helt. EL 99 hjalp os igennem. Med helt ny vaskemaskine og en tørretumbler. Ingen problem og super hjælpsom og behagelig” – Katja

Kontakt EL 99 ved at ringe på 59 25 10 99 eller skriv til dem på info@el99.dk

 

sølvpartner