Butik Aase
Hovedgaden 41
4440 Mørkøv
59 27 40 96
info@butik-aase.dk

Følg Butik Aase på Facebook 

I Mørkøv mellem Holbæk og Kalundborg ligger der en dametøjsforretning, der tiltrækker kunder fra hele Sjælland. Damerne har nemlig bemærket forretningens store udvalg til så gode priser, at man gerne kører helt fra København for at få fornyet garderoben.

Butik Aase har mange loyale kunder, der gerne kommer langvejs fra, men de fleste kunder kommer fra Holbæk, Jyderup og Kalundborg. Den hyggelige butik på hovedgaden har ikke bare gratis parkering, men også parkering lige ude foran butikken, så det kunne ikke være nemmere.

I 2018 var butikken lukningstruet pga. sygdom, men blev heldigvis reddet da Helle Næsborg besluttede at overtage den. Helle, der er uddannet dekoratør med en stor passion for mode, drømte om egen tøjbutik allerede da Aase Steensborg satte butikken til salg nogle år forinden, men nu skulle det være – til mange kunders store glæde.

En butik der bugner af varer
Butik Aase kan ekvipere dig fra inderst til yderst. Her er nemlig alt fra lækkert lingeri til overtøj og accessoires. Også i store størrelser. Butikken har nøje udvalgt sine kollektioner og mærker, så du er sikret varer af høj kvalitet og højeste mode. De har kun få stykker af de forskellige beklædningsgenstande, men derimod mange forskellige styles, således at du ikke møder flere i samme kjole, jakke eller bluse. Til gengæld skal du være hurtig, når du finder noget, du absolut må have!

Det smilende og kyndige personale er altid klar til at hjælpe dig med at opnå det look, du ønsker. De har stor erfaring med tøj til store kvinder og er klar til at præsentere dig for de mange muligheder.

Altid med et smil på læben
Butik Aases modeshows, hvor lokale kvinder præsenterer de nyeste varer, er et tilløbsstykke. På butikkens Facebookside kan du se, hvornår det næste arrangement afholdes, så du kan sikre dig en plads. Butik Aase deler også masser af de nye varer på både sine hjemmeside og sociale medier, så du kan hente masser af inspiration til din stil online.

På Facebook kan du også se en lang række kommentarer fra glade kunder – vi bringer her et lille udpluk:

”Butik Åse har SÅ alsidigt et udvalg, at der er noget for enhver smag – også til store piger. Jeg kan så absolut anbefale et besøg i butikken, som skiller sig ud i forhold til de gængse tøjbutikker” – Karin

”Dejlig butik med super dejlige varer og ikke at forglemme det hjælpsomme personale” – Vinni

”Fedt tøj, superfede modeshows og sødt personale. Altid med et smil på læben og dygtig betjening” – Christine

Hvis du har spørgsmål til Butiks Aase udvalg af dametøj, er du altid velkommen til at kigge ind butikken eller kontakte dem på telefon 59 27 40 96 eller på info@butik-aase.dk – så vender de straks tilbage.

sølvpartner