I weekenden den 13. og 14. august fra kl. 10-18 afholder Birkegårdens Haver IGEN Western Weekend. Der bliver en overflod af sjove aktiviteter, god mad, kolde fadøl og underholdning af Countrygruppen Bibbi og Snif, KALU Linedansers samt rodeotyr, hesteskokast, guldgraver og meget, meget mere. Så find din indre cowboy eller cowgirl frem, og slå dig løs i det vilde vesten – børn som voksne.

Wild wild Vestsjælland

Vi befinder os ved Ruds Vedby på Vestsjælland, men det ligner kulissen fra en ægte westernfilm. Vi har udsmykket haverne med alt fra halmballer til hestevogne og store kaktusser, og så har vi lånt en bar af Bromølle kro. Vi har et fuldt program med blandt far-datter duoen Bibbi og Snif, som underholder med countrymusik to gange hver eftermiddag. KALU linedansers fra Kalundborg og omegn, under ledelse af Grethe Wieslander, vil optræde løbende det meste af dagen, og hvis du har lyst, kan du lære et par trin, fortæller Merry Sørensen.

Aktiviteter for børn og voksne

Her er også masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne som rodeotyr, bueskydning, søm-konkurrence, hesteskokast, skyde flasker ned, grave efter guld, vælt-en-ko for små børn, æselridning, riste marshmallows og meget mere. De fleste aktiviteter vil foregå på vores store plæne i den Japanske have, her kan I også købe mad og mange andre lækkerier – og så må vi ikke glemme de kolde fadøl. De fleste aktiviteter er fra kl. 11-16, og du skal kun betale almindelig entré. Så det koster ikke ekstra, at besøge os denne weekend, understreger Merry.

God sommer og dejlige dyrebørn

Vi har haft en god sommer, der både har budt på sol, vind og vand, og vi satser på, at vi får godt vejr til vores Western Weekend. Udover de mange aktiviteter som denne weekend byder på, har vi også alle vores dejlige dyrebørn, hvor de mest populære er kunekune grisene Ronja og Linses mange små grisebasser. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Western Weekend i Birkegårdens Haver, afslutter Merry.

Du kan finde hele programmet og alle detaljer for Western Weekenden på Birkegårdens hjemmeside: www.birkegaarden.dk under Event kalender.

Pressefoto