Holbæk Kommune og Energistyrelsen/SparEnergi afholder onsdag den 15. november webinar om, hvordan du kommer godt i gang med etablering af fælles lokale varmeløsninger, og hvordan en typisk proces ser ud.

Webinaret er relevant for dig, der bor i et område, hvor der ikke er planer om fjernvarme, og er interesseret i at tage initiativ til at danne en lokal gruppe, som vil arbejde for etablering af en fælles varmeløsning i dit lokalområde.

Deltag i webinaret onsdag den 15. november kl. 19.00-20.30 og bliv klogere på, hvilke overvejelser I skal gøre jer i fællesskab, hvis I overvejer at etablere en fælles varmeløsning.

Til webinaret præsenteres følgende emner:

Organisering
Økonomi
Opvarmningsmuligheder
Kommunens rolle

Til inspirationsmødet deltager varmeplanlægger fra Holbæk Kommune, Julie, som vil fortælle om muligheder for at ansøge om rådgiverhjælp igennem kommunen til at starte en proces for etablering af en fælles varmeløsning i et lokalområde, samt om vilkår for at få tildelt rådgiverhjælp. Derudover deltager Energistyrelsen/SparEnergis rådgiver, Bjarke, der vil præsentere den overordnede proces for etablering af en mindre fælles varmeløsning.

Se programmet og tilmeld dig her

Foto: ABW