I Holbæk Kommune har de et godt og veletableret samarbejde med virksomhederne og ønsker, at komme i dialog med endnu flere i og omkring kommunen.
De søger derfor to nye kollegaer, som ønsker at være med i denne udvikling.

Det gode samarbejde mellem jobcenteret og virksomhederne er essentielt for, at sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft og understøtte, at flere borgere kommer i job. Godt og holdbart virksomhedssamarbejde, herunder dygtighed i rekrutteringsopgaven og matchet mellem borgere og virksomhed står derfor højt på deres dagsorden.

Om stillingen
I Virksomhedsservice arbejder de ud fra tre overordnede kategorier.
De servicerer virksomhederne i forhold til deres behov for arbejdskraft. Du skal skabe resultater gennem løbende kontakt til eksisterende og nye virksomheder. Du skal derfor have fingeren på pulsen i forhold til udviklingen på arbejdsmarkedet og de behov virksomhederne har. Ønskerne fra virksomhederne skal matches med ledige borgere indenfor alle målgrupper i jobcentret.
De arbejder med løbende, at danne os et overblik over hvilke brancher de ledige borgere ønsker, at arbejde indenfor og målretter den opsøgende virksomhedskontakt herefter.
De arbejder med borgere, der mangler formelle kompetencer eller borgere der skal arbejde indenfor en ny branche og skal opkvalificeres, som vi har et tæt samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner omkring.
Hvad enten du er i kontakt med en virksomhed, en kollega, en uddannelsesinstitution eller en borger skal du altid have alle tre kategorier for øje i dine løsningsmuligheder. Du bedes skrive i ansøgningen, hvordan du vil bidrage i opgaveløsningen, for at afdelingen lykkes ud fra de ovenstående tre kategorier.

Om dig
Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra en lignende stilling eller anden erfaring fra beskæftigelsesområdet.
En væsentlig del af dit arbejde vil være af administrativ karakter, hvorfor du skal være struktureret og vant til at dokumentere og registrere dit arbejde. Du skal derfor kunne se dig i feltet mellem den udadvendte del af arbejdet lige som du skal kunne navigere i det administrative.

Desuden ser vi, at du:
Er resultatorienteret i forhold til de mål, der er fastsat for afdelingen
Trives i at opsøge virksomheder for løbende at drøfte deres behov og hjælpe dem i at tænke opgaveløsningen på en ny og anderledes måde. Du skal med andre ord kunne se dig selv hjælpe virksomhederne i substitution af arbejdsopgaverne.
Har en forståelse for ledige borgeres rejse i beskæftigelsessystemet og kendskab til beskæftigelseslovgivningen
Er en teamplayer, lyttende og løsningsorienteret i din samarbejdsform
Har kørekort

Læs mere her

Foto: ABW